صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۰۶۳۲
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۰

گروه اندیشه: انجمن بین‌المللی ملاصدرا با همکاری گروه فلسفه دانشگاه الزهرا(س) مجله‌ای را با نام «پژوهشنامه حکمت» به صورت دوفصلنامه منتشر خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، اولین شماره دوفصلنامه «پژوهشنامه حکمت» توسط دانشگاه الزهرا(س) و با همکاری معاونت پژوهش دانشگاه و بنیاد حکمت اسلامی صدرا، با رتبه علمی ـ پژوهشی ویژه بهار و تابستان 1393 منتشر خواهد شد. 
بنا بر این گزارش، این مجله از صاحبنظران، اساتید و پژوهشگران در حوزه فلسفه و حکمت اسلامی دعوت کرده تا مقالات علمی خود را در محورهای فلسفه اسلامی، فلسفه غرب، کلام، ادیان و عرفان و فلسفه تطبیقی در اختیار این فصلنامه قرار دهند.
پژوهشگران و اساتید علاقه‌مند به چاپ و انتشار مقالات خود در این دوفصلنامه می‌توانند آثار خود را به نشانی p.hekmat@alzahra.ac.ir ارسال و برای اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه الزهرا(س) مراجعه کنند.