صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۲۳۱۸
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۴
چهاربند خبر داد:

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش تهران از اجرای طرح تربیتی نسیم بهشت در مدارس دوره اول و دوم متوسطه طی تابستان سال جاری خبر داد.

اسفندیار چهاربند، مدیرکل آموزش و پرورش تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از اجرای طرح تربیتی نسیم بهشت در مدارس با همکاری سراهای محله و مساجد خبر داد و گفت: این طرح با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران اجرایی می‌شود.

وی زمان اجرای طرح نسیم بهشت را تابستان سال جاری اعلام و عنوان کرد: این طرح ویژه دانش‌آموزان دوره اول و دوم مقطع متوسطه شهر تهران برگزار می‌شود.

چهاربند با بیان اینکه طرح نسیم بهشت در قالب پایگاه‌های تابستانی مدارس اجرایی می‌شود، گفت: مبلغان روحانی با حضور در پایگاه‌های تابستانی مدارس فاز جدیدی از طرح نسیم بهشت را اجرایی می‌کنند.

یادآوری می‌شود، طرح نسیم بهشت پیش از این از سوی شهرداری تهران در مترو، بوستان‌ها، پایانه‌های مسافربری و سایر برنامه‌‌های مناسبتی شهرداری تهران نیز اجرایی می‌شد.