صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۳۵۱۷
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۲
رئیس واحد علوم و تحقیقات:

خبرنگاران افتخاری: عباس‌پور در مراسم تقدیر از اساتید واحد علوم و تحقیقات، گفت: اساتید پیشکسوت باید برای تربیت شخصیت‌های برجسته علمی و فرهنگی کشور همت کنند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از اداره‌کل روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، مراسم تقدیر از اساتید واحد علوم و تحقیقات به‌ویژه اساتید پیشکسوت، به مناسبت گرامیداشت روز استاد و شهادت استاد مطهری با حضور مسئولان، اساتید ودانشجویان این واحد برگزار شد.

علی عباس‌پور، رئیس واحد علوم و تحقیقات در این مراسم با اشاره به نیاز مبرم جامعه به تربیت نیروی نخبه، متخصص و متعهد، تصریح کرد: برای رفع خلأ فقدان شخصیت‌های برجسته‌ای همچون علامه مطهری که جان خود را فدا کردند و یا عمرشان آن‌قدر طولانی نبوده تا جامعه از وجود ارزشمندشان بهره ببرند، جامعه دانشگاهی باید برای تربیت شخصیت‌های برجسته علمی و فرهنگی کشور همت کند.

وی افزود: یک مرکز علمی و دانشگاهی تنها زمانی موفق به پیشرفت می‌شود که از نیروی انسانی متخصص و متعهد برخوردار باشد و شاکله اصلی نیروی انسانی در دانشگاه‌ها را هم اساتید و اعضای هیئت علمی تشکیل می‌دهند.

رئیس واحد علوم و تحقیقات از اساتید خواست تا بیش از پیش در تحقق یک مرکز علمی پیشرفته در این دانشگاه کوشا باشند و گفت: در ایجاد یک مرکز علمی پیشرفته علاوه‌ بر تخصص، تعهد نیز لازم است. امکانات فیزیکی، فضا و تجهیزات مقدمات یک فعالیت را تشکیل می‌دهند ولی حرکت اصلی تنها به دست توانای اساتید صورت می‌گیرد.

وی دانشجویان را الگوبردار از رفتار و نحوه برخورد اساتید دانست و ادامه داد: رفتار و منش اساتید در زمینه‌های علمی و اخلاقی، الگویی مناسب برای نسل جوان کشور خواهد بود که در آینده مدیریت‌های کلان کشور را به‌دست خواهند گرفت و کشور را در دنیای پرتلاطم سیاسی، اقتصادی و فرهنگی هدایت می‌کنند. اساتید دانشگاه اسوه اخلاق هستند و می‌توانند در پیشرفت اخلاق و فرهنگ اسلامی بسیار تأثیرگذار باشند.

عباس‌پور با اشاره به لزوم استفاده از توان نخبگان و افرادی که در خارج از محیط دانشگاه فعال هستند، گفت: اساتید بسیار ارزنده‌ای در مراکز تحقیقاتی کشور فعالیت دارند در حالی که تاکنون تجربه فعالیت در دانشگاه‌ها را پیدا نکرده‌اند می‌توان از این ظرفیت‌ها به نحو احسن بهره برد و بسترهای لازم برای فعالیت این افراد در محیط دانشگاهی کشور فراهم کرد.

رئیس واحد علوم و تحقیقات با اشاره به تأثیرگذاری رفتار و منش اساتید بر دانشجویان، افزود: اساتید دانشگاه‌ها تنها به ارائه درس و یا راهنمایی چندین پروژه و رساله دانشجویان اکتفا نکنند، بلکه تلاش کنند در جمع پویای دانشجویان حضور فعال داشته و اندوخته‌های گسترده علمی، تجربی و ایمانی خود را در اختیار نسل‌های آینده کشور قرار دهند.

وی ادامه داد: واحد علوم و تحقیقات، در صدد است تا زمینه‌های حضور فرهنگی، اخلاقی و ایمانی اساتید در دانشگاه را بهتر و بیشتر فراهم کرده تا دانشجویان از این منابع جوشان علمی به نحو مطلوب استفاده کند.

یادآور می‌شود، در این مراسم به پاس تلاش و زحمات اساتید پیشکسوت واحد علوم و تحقیقات رضا نجف‌بیگی، علی پذیرنده، سیدمحمد سیدمیرزایی، حسین صدقی و ایرج اعتصام و اساتید برتر امیر حیدری‌نسب، محمدرضا احسانی، سیدعباس ذهبی، نبی‌اله منصوری، فریبا زمانی، سیدمحمدرضا فاطمی، محسن رستمی و یوسف سیدجلیلی تقدیر به عمل آمد.