صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۴۴۶۱
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۲

گروه بین‌الملل: دومین سمینار سالانه قرآنی بانوان با عنوان «قرآن؛ روش تربیت و سازندگی» عصر دیروز، 16 اردیبهشت، در صحن حرم مطهر امام حسین(ع) در کربلای معلی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «آستان مقدس حسینی»، این سمینار با همکاری دارالقرآن آستان حسینی در سالن «خاتم الانبیاء(ص)» حرم مطهر امام حسین(ع) برگزار شد.
در ابتدای این سمینار، «نبأ عبدالحسین(ع)»، یکی از بانوان حافظ قرآن دارالقرآن آستان حسینی به قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید پرداخت و سپس «ابتسام مصطفی» به نمایندگی از دارالقرآن آستان حسینی سخنرانی و اهداف سمینار و ابعاد تربیتی و علمی آن را برای حاضران تبیین کرد.
ابتسام مصطفی رساندن پیام قرآن کریم به تمام گروه‌های جامعه و تربیت نسل جدید بر پایه اخلاق قرآنی را از اهداف برگزاری این سمینار عنوان کرد.
شیخ حسن المنصوری، رئیس بخش دارالقرآن آستان حسینی نیز اظهار کرد: این سمینار با نظارت تولیت آستان حسینی برگزار شده است و تعدادی از بانوان قرآنی و فعالان آکادمیک و سیاسی از استان‌های مختلف عراق در آن حضور یافتند.
شیخ حسن المنصوری در ادامه افزود: در این سمینار محورهای مختلفی از جمله «نقش مؤسسات قرآنی»، «نقش خانواده در تربیت قرآنی» و «نقش مدرسه در تربیت قرآنی» بررسی شد و شماری از بانوان قرآن‌پژوه عراقی مقالاتی درباره محورهای مذکور ارائه دادند.
بنا بر این گزارش، در پایان سمینار قرآنی کربلا، بانوان قرآنی شرکت‌کننده در سمینار با اهدای گواهینامه‌ها و لوح‌های تقدیر از سوی دارالقرآن آستان حسینی تجلیل شدند.