به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام والسملمین قاسم روحانیفرد، مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ با بیان اینکه اعتکاف دارای اثرات و نتایج روحی و معنوی فراوان برای فرد و جامعه است، گفت: علاوه بر خودسازی و تهذیب نفس، جامعه نیز از این مسئله بهرهمند میشود.
وی افزود: اعتکاف، زمینه مناسب برای اندیشیدن، تعقل، فرصتی برای نیایش، خواندن کلام آسمانی و دعا به درگاه پروردگار ایجاد میکند و در لغت به معنی گوشهنشین شدن و در جایی ماندن برای عبادت است؛ در اصطلاح، ماندن حداقل سه روز با شرایطی خاص در مسجد جامع شهر یا مساجد چهارگانه یعنی مسجدالحرام، مسجدالنبی، مسجد کوفه و مسجد بصره به قصد عبادت خداوند است.
حجتالاسلام روحانیفرد تصریح کرد: اعتکاف در زمان حضرت ابراهیم(ع) نیز مرسوم بوده است، بعد از حضرت ابراهیم(ع)، در بعضی از شریعتها و همچنین در زندگی برخی از اولیای خدا مانند حضرت مریم و حضرت زکریا اعتکاف به چشم میخورد.
مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در پایان یادآور شد: اعتکاف، از دیدگاه قرآن و روایات به معنی وقوف سه روزه در مسجد و روزه گرفتن همراه با عبادت و خودسازی است و این اعمال در اسلام جایگاه خاصی داشته و بزرگان اسلامی به آنها مقید بودهاند.