صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۶۲۴۵
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۸
مسئول اداره تبلیغات اسلامی سیمرغ:

خبرنگاران افتخاری/ حمیدرضا گل‌محمدی: حجت‌‌الاسلام روحانی‌فرد گفت: اعتکاف زمینه‌ساز تعقل و نیایش به درگاه پروردگار است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والسملمین قاسم روحانی‌فرد، مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ با بیان اینکه اعتکاف دارای اثرات و نتایج روحی و معنوی فراوان برای فرد و جامعه است، گفت: علاوه‌ بر خودسازی و تهذیب نفس، جامعه نیز از این مسئله بهره‌مند می‌شود.

وی افزود: اعتکاف، زمینه مناسب برای اندیشیدن، تعقل، فرصتی برای نیایش، خواندن کلام آسمانی و دعا به درگاه پروردگار ایجاد می‌کند و در لغت به معنی گوشه‌نشین شدن و در جایی ماندن برای عبادت است؛ در اصطلاح، ماندن حداقل سه روز با شرایطی خاص در مسجد جامع شهر یا مساجد چهارگانه یعنی مسجد‌الحرام، مسجد‌النبی، مسجد کوفه و مسجد بصره به قصد عبادت خداوند است.

حجت‌الاسلام روحانی‌فرد تصریح کرد: اعتکاف در زمان حضرت ابراهیم(ع) نیز مرسوم بوده است، بعد از حضرت ابراهیم(ع)، در بعضی از شریعت‌ها و همچنین در زندگی برخی از اولیای خدا مانند حضرت مریم و حضرت زکریا اعتکاف به چشم می‌خورد.

مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در پایان یادآور شد: اعتکاف، از دیدگاه قرآن و روایات به معنی وقوف سه روزه در مسجد و روزه گرفتن همراه با عبادت و خودسازی است و این اعمال در اسلام جایگاه خاصی داشته و بزرگان اسلامی به آن‌ها مقید بوده‌اند.