صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۶۵۱۳
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۶
میثم فرخی:

گروه اجتماعی: شرکت‌کننده رشته قرائت ترتیل بخش کارکنان مسابقات دانشگاه پیام نور با بیان اینکه توجه به کیفیت محتوایی رشته مفاهیم قرآنی در مسابقات دانشگاهی مغفول مانده است، گفت: نخبه پروری در رشته مفاهیم نیازمند بازنگری کیفی در آموزش‌های قرآنی است.

میثم فرخی، شرکت‌کننده رشته قرائت ترتیل بخش کارکنان مسابقات دانشگاه پیام نور در حاشیه برگزاری هجدهمین دوره مسابقات کشوری قرآن و عترت پیام نور در ارومیه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، گفت: فعالیت‌های قرآنی در دو حوزه مجزا تعریف می‌شود که حوزه مفاهیم، تفسیر و محتوایی در یک بخش و حوزه قرائت نیز بخش دیگر این فعالیت‌ها است.

وی بیان کرد: خوشبختانه در بخش قرائت و ترتیل پیشرفت بسیار خوبی محسوس است ولی حوزه مفاهیم و تفسیر آن چنان که باید پیشرفتی نداشته است.

شرکت‌کننده اهل استان مرکزی با بیان اینکه در بخش تفسیر و محتوایی قرآن کریم، باید از سنین ابتدایی برای آموزش شروع کرد، گفت: حوزه محتوایی و مفاهیم یک حوزه زمان‌بر برای آموزش است و آموزش و پرورش باید از سنین ابتدایی دانش‌آموزان را به این امر تشویق کند.

فرخی ادامه داد: دوره‌های آموزشی قرائت و ترتیل به لحاظ فنی در سطح بالایی قرار دارد، ولی بخش محتوایی و تفسیر به استادان خبره نیازمند است.

شرکت‌کننده بخش کارکنان مسابقات دانشگاه پیام نور در رابطه باکیفیت برگزاری این مسابقات تصریح کرد: در بخش فنی و قرائت به اهداف خود رسیده‌ایم ولی برای رسیدن به اهداف خود در بخش کتبی هنوز سطح مسابقات رضایت‌بخش نیست.

وی همچنین تأکید کرد: اساتید و داوران خوبی در بخش شفاهی وجود دارد ولی بخش کتبی و مفاهیم  هنوز تا جایگاه والای خود فاصله دارد.

فرخی در پایان با بیان اینکه کارگاه‌های آموزشی حضوری و سیستم متمرکز قرآنی می‌تواند این خلأ را جبران کند، خاطرنشان کرد: باید آموزش‌های لازم در این زمینه بازنگری شود تا همان طور که فعالان قرآنی در بخش قرائت و شفاهی افتخارآفرینی‌هایی در عرصه‌های بین‌المللی داشته‌اند، در بخش کتبی و مفاهیم نیز شاهد باشیم