صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۷۹۲۰
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از 9 هزار نفر در دهمین دوره جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه ثبت نام کرده‌اند، گفت: مرحله کشوری این جشنواره شهریورماه در کرمانشاه برگزار می‌شود.

سلیمان عباسی، مدیرکل برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه ثبت نام برای حضور در جشنواره قرآن و عترت این دانشگاه در بخش شفاهی 20 اردیبهشت‌ماه پایان یافته است گفت: البته در بخش‌ کتبی تا سوم خردادماه و بخش‌های پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری تا زمان ارسال آثار که پایان خردادماه است، زمان برای ثبت نام در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 9 هزار نفر در این جشنواره ثبت نام کرده‌اند، افزود: از این تعداد نزدیک به سه هزار نفر در بخش شفاهی ثبت نام کرده‌اند، این آمار در روزهای آینده نیز بیشتر خواهد شد؛ چرا که مهلت ثبت نام در بخش‌های زیادی از جشنواره همچنان ادامه دارد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی تصریح کرد: پس از پایان ثبت نام مرحله استانی، مسابقات آغاز می‌شود و در ادامه آن نیز مرحله کشوری که میزبان آن استان کرمانشاه است در شهریورماه برگزار خواهد شد.
عباسی در مورد تغییرات این دوره از مسابقات نسبت به ادوار گذشته اظهار کرد: در این دوره از مسابقات در بخش شفاهی  دو رشته و در بخش کتبی دو رشته به مجموع رشته‌ها اضافه شده است؛ ضمن اینکه در سال گذشته مسابقات بخش پژوهش و فناوری به صورت مشترک برگزار می‌شد اما در دهمین دوره این بخش به دو بخش مجزا تقسیم شده است.
وی یادآور شد: این جشنواره در سطح دانشجویان در بخش‌های شفاهی، کتبی، پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری برگزار می‌شود که در بخش شفاهی رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ دو جزء پیوسته، حفظ پنج جزء پیوسته، حفظ 10 جزء پیوسته، حفظ 20 جزء پیوسته، حفظ کل قرآن کریم، دعاخوانی و مداحی، آئین سخنوری و اذان و صحت قرائت نماز ویژه‌ آقایان در نظر گرفته شده است.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی گفت: همچنین ترجمه و مفردات قرآنی، سیره معصومین(ع)، آشنایی با مفاهیم قرآنی، قرآن‌شناسی، آشنایی با احادیث، ادعیه و احکام نیز از جمله رشته‌های بخش کتبی این جشنواره هستند که برای دانشجویان در نظر گرفته شده است.
عباسی در مورد سایر رشته‌های این جشنواره نیز گفت: در بخش پژوهشی که امسال به صورت یک بخش مجزا برگزار می‌شود، شرکت‌کنندگان در رشته مقاله‌نویسی با موضوع قرآن و عترت و سبک زندگی اسلامی و قرآن و عترت و علوم، برگزار می‌شود، شرکت کنند. تولید نرم‌افزار و وبلاگ‌نویسی در بخش فناوری، شعر، داستان‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی و فیلمنامه‌نویسی در بخش ادبی و خوشنویسی، نقاشی، ‌نماهنگ، عکس، ‌تذهیب، فیلم کوتاه، معرق، پویانمایی و طراحی پوستر در بخش هنری از دیگر رشته‌هایی است که در این جشنواره برگزار می‌شود.
وی با اشاره به رشته‌های بخش اساتید و کارکنان، اظهار کرد: در سطح اساتید و کارکنان نیز مسابقات در سه بخش شفاهی، کتبی و پژوهشی برگزار می‌‌شود که در بخش شفاهی اساتید و کارکنان می‌توانند در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ پنج جزء پیوسته، حفظ 10 جزء پیوسته، حفظ 20 جزء پیوسته و حفظ کل قرآن کریم با یکدیگر به رقابت بپردازند.
عباسی در پایان عنوان کرد: در بخش کتبی شاهد رقابت در رشته‌های ترجمه و مفردات قرآنی و آشنایی با مفاهیم قرآنی خواهیم بود، ضمن اینکه در بخش پژوهشی نیز رقابت‌ها در رشته مقاله قرآن و عترت برگزار می‌شود.