صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۹۸۴۰
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۴

گروه جهاد و حماسه: پیکر شهید علیرضا گلچینی که به تازگی تفحص و شناسایی شده، در جوار مزار برادر شهیدش که تا کنون به عنوان مزار شهید گمنام در باغ‌موزه دفاع مقدس شناخته می‌شده است، آرام می گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی موزه دفاع مقدس، سردار جواد خضرایی، مشاور شهردار تهران گفت: باغ‌موزه دفاع‌ مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت میزبان هشت شهید گمنام دوران دفاع مقدس است که به تازگی هویت یکی از این شهدا به نام عبدالرحمن گلچینی، مشخص شده است.

وی افزود :تشخیص هویت این شهید گمنام به واسطه تفحص و شناسایی پیکر برادر شهیدش در مناطق عملیاتی بوده است که به تازگی صورت گرفته است.

مدیرعامل موزه دفاع مقدس اظهار کرد: در دیدار و ملاقات با خانواده شهیدان گلچینی تعیین زمان خاکسپاری واطلاع‌رسانی نحوه مراسم منوط به انجام هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های مربوطه شد که متعاقباً اعلام خواهد شد.