صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۰۷۵۳
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: آزمون دوره تربیت معلم قرآن در رشته روخوانی و روان‌خوانی به صورت حضوری و غیر حضوری، نیمه دوم خرداد به همت مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در این شهرستان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن‌زاده، مدیرعامل مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در رابطه با برگزاری این دوره آموزشی، گفت: هفته سوم و پایانی آموزش دوره کشوری تربیت مربی روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم با حضور 50 نفر از بانوان قرآن‌آموز و با تدریس سیدمهدی سیف، از اساتید برتر قرآن، پنجشنبه و جمعه 1 و 2 خردادماه برگزار شد و آزمون پایان این دوره نیز طی نیمه دوم خردادماه برگزار خواهد شد.

وی اظهار کرد: تربیت معلمان کارآمد در زمینه آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم از اهداف برگزاری این دوره است و اعطای گواهینامه پایان دوره از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از مزایای برگزاری این دوره به شمار می‌رود.

حسن‌زاده عنوان کرد: منابع استفاده شده در هفته پایانی این دوره از کلاس‌ها، کتاب «مبانی و روش آموزش قرآن در دوره ابتدایی» بود که کلیات و مبانی آموزش قرآن، فلسفه آموزش علوم قرآن در آموزش و پرورش، اصول حاکم بر برنامه درسی آموزش قرآن، مبانی ارزشیابی پیشرفت تحصیلی، رسانه‌های آموزشی و وسایل کمک‌آموزشی، کلاس قرآن، کلاس جذاب و با نشاط و... از عناوین آموزشی این کتاب هستند.

وی افزود: از دیگر سرفصل‌های آموزشی این دوره می‌توان به روش تدریس حفظ قرآن کریم، قرائت نماز و اذکار آن و شیوه صحیح تلفظ آن، اصول کلاسداری روخوانی و روان‌خوانی قرآن، آموزش تجوید، تلفظ حروف و...، برگزاری کارگاه عملی آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن، شیوه‌های ارزشیابی در کلاس و... اشاره کرد.

مدیرعامل مؤسسه امیرالمؤمنین(ع) کاشان گفت: توانمندی‌های تکمیلی و توانمندی‌های روش تدریس از محتوای آموزشی این دوره است که مباحث عمومی قرائت و کتابت قرآن کریم، کارگاه آموزش تلاوت ترتیل قرآن کریم، قواعد و مهارت‌های روخوانی و روش تدریس آن و قواعد و مهارت‌های صحت قرائت و تجوید مقدماتی و روش تدریس آن از این جمله است.

وی تصریح کرد: شناسایی نیروهای مستعد و تربیت آنان جهت تدریس در دوره‌های آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن کریم، ایجاد وحدت‌رویه و هماهنگی در آموزش روخوانی و روانخوانی و به‌روز کردن و ارتقای سطح دانش و مهارت معلمان آموزش روخوانی و روان‌خوانی قرآن از اهداف جزئی این طرح است که در اردیبهشت و خردادماه 93 به‌صورت هفته‌های نامتوالی در روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار شد.