صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۱۴۶۸
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۴

خبرنگاران افتخاری/ ساسان حق‌شناس: محفل انس با قرآن کریم به مناسبت فرارسیدن عید بزرگ مبعث با حضور قاری و حافظ ممتاز بین‌المللی در دانشگاه آزاداسلامی واحداسلامشهر برگزار شد.


به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محفل انس با قرآن کریم با تلاوت آیات وحی توسط احمد ابوالقاسمی، قاری بین‌المللی قرآن و علی رجبی، حافظان ممتاز بین‌المللی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر اجرا شد.



در ادامه این همایش معنوی، محمود اسفندیار، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسلامشهر در سخنانی با اعطای سلام و تحیت به ارواح طیبه شهدا، روح پرفتوح امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، اظهار کرد: جایگاه والای آیات کلام‌الله مجید در زندگانی ما از اهمیت بالایی برخوردار است.



وی بیان کرد: ما هرچه داریم از دولت قرآن داریم و تمسک به قرآن کریم، انس بیشتر با این کتاب سراسر نور و برکت و نیز عمل به آیات آن تنها راه دستیابی به سعادت و کمال است.



اسفندیار در پایان تأکید کرد: بسیاری از اوقات، تنها با حرف‌های زیبا نمی‌توان به دل‌ها نفوذ کرد ولیکن با عمل قرآنی می‌توان به هر دلی راه یافت.



یادآور می‌شود، در ادامه این برنامه معنوی، از 30 نفر از دانشجویان برگزیده جشنواره قرآنی در بخش‌های عکس، پوستر، نقاشی، خط، مقاله تجلیل شد.