صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۲۴۹۵
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۸

گروه فضای مجازی: مرکز نور با بیش از 40 نرم‌افزار در حاشیه برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن کریم شرکت کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مرکز نور، با توجه به استقبال پرشور میهمانان در دوره‌های گذشته مسابقات بین‌المللی قرآنی کریم جمهوری اسلامی ایران، در سی و یکمین دوره این مسابقات نیز با همه تولیدات علوم اسلامی و انسانی خود در حاشیه مسابقات حضور پررنگی دارد.

لازم به ذکر است: مرکز نور هر ساله تعداد زیادی از محصولات خود را به روز رسانی و نیز محصولات جدیدی را تولید می‌‌کند که در این دوره از مسابقات شاهد عرضه بیش از ۴۰ محصول جدید این مرکز در سالن اجلاس سران(محل برگزاری مسابقات قرآن کریم) هستیم.

آثار آیت‌الله سیدمحمد جواد ذهنی تهرانی، روزنه‌هایی از عالم غیب، آثار شهید مطهری، آثار شیخ بهایی، کتاب‌خوان نور، فرهنگ موضوعی تفسیر المیزان و پیشوایان هدایت از جمله آثاری است که در غرفه مرکز نور در حاشیه سی و یکمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم عرضه می‌شوند.

کاربران برای مشاهده پایگاه مرکز نور می‌توانند به نشانی www.noorsoft.org مراجعه کنند.