صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۳۷۶۹
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۴
روحانی‌فرد بیان کرد:

خبرنگاران افتخاری/ حمیدرضا گل‌محمدی: مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در مراسم جشن میلاد سالار عشق حضرت امام حسین(ع) بیان کرد: عزتمندی و ذلت‌گریزی از شاخص‌ترین فضائل اخلاقی امام حسین(ع) است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام قاسم روحانی‌فرد، مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ طی سخنانی در مراسم میلاد امام حسین(ع)، با اشاره به فضایل اخلاقی امام حسین(ع) گفت: از شاخص‌ترین فضایل اخلاقی امام حسین(ع) که در زندگی فردی، اجتماعی و در رخداد عظیم عاشورا، حضور پررنگ و برجسته دارد، عزتمندی و ذلت‌گریزی است.

وی افزود: امام حسین(ع) مظهر آزادی، آزادگی، مظلومیت، اسوه عشق، فداکاری و آئینه تمام‌نمای ظلم‌ستیزی است که باید برای همه اقشار و به‌ویژه جوانان الگو باشد.

روحانی‌فرد ضمن اشاره به عظمت مناسبت‌ها، ایام و لیالی ماه شعبان به فرازهایی از فرمایشات حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) پرداخت و بیان کرد: بنا به فرموده امام حسین(ع) اگر بخواهیم همواره از حیات طیبه برخوردار باشیم و از افسردگی و مرگ در امان بمانیم باید در پنج چیز اعتدال را رعایت کنیم که این‌ها عبارت از تعادل در خوردن، خوابیدن، حرف زدن، خندیدن و گریستن است و زیاده‌روی در هر کدام از این‌ها موجب تنزل از حیات طیبه انسانی است.