صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۶۳۶۵
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۷

خبرنگاران افتخاری/ ساسان حق‌شناس: دانش‌آموزان برتر قرآنی راه یافته به مرحله کشوری مسابقات قرآن از شهرستان اسلامشهر در دوره آموزشی یک روزه شرکت کردند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با نظارت کارشناس نماز، قرآن و عترت مدیریت آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر، در روز 20 خردادماه، همایش توجیهی یک روزه  دانش‌آموزان برتر مسابقات قرآنی راه یافته به مرحله کشوری برگزار شد.

در این برنامه که با حضورحسن حبیبی‌پور، مدیر و محمود مرسلی، معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان اسلامشهر در سالن شورای آموزش و پرورش این شهرستان برگزار شد، دانش‌آموزان با نظارت مربیان قرآنی آموزش‌های لازم را در زمینه آمادگی هرچه بیشتر در زمینه شرکت در مسابقات قرآنی کشوری فرا گرفتند.

همچنین، گروه تواشیح دانش‌آموزی شهرستان اسلامشهر در مرحله استانی، اداره‌کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران حائز رتبه اول شد و 9 نفر از دانش‌آموزان برتر قرآنی نیز در رشته‌های قرائت و تفسیر قرآن، احکام و انشاء نماز به مرحله کشوری مسابقات قرآن راه یافتند.

یادآور می‌شود، مرحله کشوری مسابقات قرآن کریم دانش‌آموزی بعد از ماه مبارک رمضان برگزار خواهد شد.