صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۸۱۵۳
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۴
با حضور هیئت‌امنای آستان؛

خبرنگاران افتخاری / محمدمهدی خواجه‌محمودآباد: مسئول امور قرآنی آستان مقدس امامزادگان سیدجعفر(ع) و حمیده‌ خاتون(س) گفت: مراسم غبارروبی این آستان مقدس امروز دوشنبه، ۲۶ خردادماه با حضور هیئت‌امنای امامزاده برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمدمهدی خواجه‌محمودآباد، مسئول امور قرآنی آستان مقدس امامزادگان سیدجعفر(ع) و حمیده‌ خاتون(س) بیان کرد: مراسم غبارروبی این آستان مقدس امروز دوشنبه، 26 خردادماه با حضور مسئولان و هیئت‌امنای امامزاده برگزار می‌شود.

مسئول امور قرآنی آستان مقدس امامزادگان سیدجعفر(ع) و حمیده‌ خاتون(س) ادامه داد: آئین غبارروبی آستان مقدس به‌صورت ماهانه و در انتهای هر ماه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه مراسم هر ماه با حضور سرپرست آستان، اعضای هیئت‌امنا و جمعی از معتمدان برگزار می‌شود، ادامه داد: در این مراسم یکی از مادحین اهل بیت(ع) نیز به نوحه‌سرایی می‌پردازد.

خواجه‌محمودآباد در ادامه سخنان خود افزود: در این مراسم بنا به دعوت سیدمصطفی میرطاهری، سرپرست آستان، شرکت‌کنندگان دوره‌های مختلف قرآنی آستان نیز شرکت دارند.

یادآور می‌شود، در این مراسم معنوی، جمعی از اهالی منطقه باغ فیض پونک و نیز جمعی از قرآنیان و قرآن‌آموزان تهرانی نیز حضور دارند.