صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۱۸۲۳۲
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۴
هفتمین روز بحران امنیتی عراق /

گروه بین‌الملل: سخنگوی وزارت کشور عراق اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور بر اوضاع امنیتی در شهرستان «تلعفر» سیطره کامل دارند و شایعات سقوط این منطقه به دست تروریست‌ها صحت ندارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «المسله»، سعد معن، سخنگوی وزارت کشور عراق اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور بر اوضاع امنیتی در شهرستان «تلعفر» سیطره کامل داشته و نیروهای پشتیبانی نیز وارد این منطقه شده‌اند.
وی با اشاره به حضور نیروهای امنیتی در تلعفر، شایعات سقوط این شهر به دست تروریست‌های داعش را تکذیب کرد.
سعد معین همچنین خبر داد که روز گذشته نیروهای امنیتی حمله تروریست‌ها به این منطقه را پس زده‌اند و نیروهای کمکی در چندین نقطه از این شهرستان مستقر شده‌اند.
خبرگزاری انگلیسی رویترز دیروز مدعی شده بود که عناصر دولت اسلامی عراق و شامات موسوم به داعش موفق شده‌اند شهر «تلعفر» در شمال غرب عراق را تصرف کنند.
رویترز مدعی شد: نیروهای داعش پس از یک نبرد سنگین این شهر ترکمن‌نشین را تصرف کرده‌‌اند و ساکنان این شهر در تماس تلفنی با رویترز گفته‌اند پس از یک نبرد سنگین که تلفات زیادی برای هر دو طرف داشته شهر «تلعفر» به دست نیروهای داعش افتاده است.
نخستین واکنش حزب‌الله لبنان به تحولات عراق
رئیس شورای سیاسی حزب‌الله، طی سخنانی بر ضرورت گفت‌وگویی یکپارچه برای مبارزه با خطر تکفیری تهدید‌کننده ملت‌های منطقه تأکید کرد.
سید‌هاشم صفی‌الدین که نخستین شخصیت ارشد جنبش حزب‌الله لبنان است که نسبت به تحولات اخیر عراق اظهارنظر کرده است، در این باره گفت: در شرایط کنونی حداقل کاری که مخلصان و کسانی که بر حفظ امت اصرار دارند، باید انجام دهند این است که با خطر تکفیری که منطقه اسلامی و عربی را تهدید می‌کند، مقابله کنند.
رئیس شورای سیاسی حزب‌الله در ادامه افزود: شرایطی که اکنون عراق با آن مواجه است، نیازمند این است که انسان‌های مخلص از میان عرب‌ها و مسلمانان به‌منظور یافتن راه‌حل مبارزه با این پدیده با یکدیگر گفت‌و‌گو کنند.
صفی‌الدین که طی مراسمی در سالن حوزه علمیه «اهل بیت(ع)» شهر «بنت جبیل» لبنان سخن می‌گفت، تصریح کرد: شرایط منطقه ایجاب می‌کند که همه مسئولانه، منطقی، عاقلانه و آگاهانه با مسائل منطقه‌ برخورد کرده و از محاسبات تنگ‌نظرانه دوری کنند.
نماینده آیت‌الله سیستانی در انگلیس: مخاطب فراخوان جهاد عراقی‌ها هستند
بنا بر گزارش خبرگزاری براثا، سیدمرتضی کشمیری، نماینده آیت‌الله العظمی سیستانی در انگلیس اعلام کرده است: آنچه طی روزهای اخیر از آیت‌الله سیستانی نقل شده است، فتوا نبوده؛ بلکه بیانیه بوده و منظور این بوده است که ملت عراق باید در مقابل تجاوزهای تروریست‌ها به ارتش کمک کند.
سیدمرتضی کشمیری در ادامه افزود: آیت‌الله العظمی سیستانی معتقد است، دفاع از وطن با نظارت حکومت و نهادهای رسمی واجب کفایی است و این مرجع فقط فرزندان ملت عراق را که در این کشور ساکن هستند، خطاب قرار داده است، نه شیعیان یا عراقی‌های خارج از این کشور را.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که ارتش عراق بتواند در اقدامی سریع بر تروریست‌های تکفیری پیروز شود.
المنار نیز گزارش داد: شیخ خالد الملا، رئیس جماعت علمای عراق در واکنش به اظهارات اخیر قرضاوی که در آن حوادث عراق به عنوان «انقلابی مردمی» خوانده است!، گفت: «من از بیانیه شیخ قرضاوی تعجب نمی‌کنم، زیرا ریشه‌های اتحادیه علمای مسلمان برای همگان شناخته‌شده و معروف است».
خالد الملا: قرضاوی ابزار فتنه و باطل است
شیخ خالد الملا در ادامه افزود: قرضاوی در کنار حق نبوده، بلکه با باطل است و زمانی که یک عالم ابزار فتنه باشد، جایگاه شرعی‌اش از وی ساقط می‌شود.
الملا همچنین ضمن تقدیر از آیت‌الله سیستانی به خاطر دعوت مردم به حمل سلاح و کمک به ارتش در برابر داعش تصریح کرد: آیت‌الله سیستانی اعلام کرده است که اهل تسنن از ما(شیعیان) است و آنان تنها برادران ما نیستند. در عراق نسبت به این که آیت‌الله سیستانی مرجع همه عراقی‌ها است، جدالی وجود ندارد.
یوسف قرضاوی پیش‌تر در اظهاراتی نسنجیده و غیر منطقی سیطره گروهک تروریستی داعش بر تعدادی از مناطق عراق را «انقلابی مردمی» خواند! و مدعی شد: «فروپاشی کامل نیروهای ارتش، نیروهای امنیتی و پلیس عراق نمی‌تواند تفسیری جز وقوع انقلاب مردمی داشته باشند».