صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۱۰۱۰
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به همت مؤسسه نورالثقلین تالش طرح حفظ و روخوانی جزء ۳۰ قرآن با ظرفیت آموزش ۱۲۰۰ نفر در ۶۰ مدرسه این شهرستان اجرا می‌شود.

سیدرضا قوامی، مدیر مسئول مؤسسه نورالثقلین تالش در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: مؤسسه نورالثقلین تالش به عنوان مجری طرح حفظ و روخوانی جزء 30 قرآن در شهرستان تالش در نظر دارد مرحله اول این طرح را تا پایان مردادماه سال جاری اجرا کند.

وی در ادامه بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در این طرح 60 مدرسه انتخاب شده است و کار آموزش فراگیران به صورت رسمی از امروز، اول تیرماه آغاز می‌شود.

قوامی در رابطه با گروه هدف این طرح تصریح کرد: این طرح از سوی اوقاف و امور خیریه به این مؤسسه واگذار شده است و در این راستا 60 کلاس ویژه مقاطع ابتدایی و راهنمایی برگزار می‌شود.

آموزش 1200 نفر در طرح حفظ و روخوانی جزء 30 قرآن

وی در ادامه افزود: در این طرح مؤسسه موظف به آموزش 1200 نفر از مخاطبان طرح حفظ و روخوانی جزء 30 قرآن و ارائه گزارش به اداره اوقاف و امور خیریه است.

مدیر مسئول مؤسسه نورالثقلین تالش بیان کرد: کلاس‌های این دوره طبق برنامه آموزشی مؤسسه دو جلسه در هفته به مدت 120 دقیقه برگزار می‌شود و در پایان دوره نیز پس از برگزاری آزمون به قبول‌شدگان گواهینامه اعطاء می‌شود.

وی در رابطه با مربیان اعزامی به این مدارس اظهار کرد: در این طرح 50 مربی که دوره‌های تربیت مربی را در این مؤسسه طی کرده و موفق به دریافت گواهینامه شده‌اند، به مدارس در نظر گرفته شده اعزام و کلاس‌های آموزشی این طرح را برگزار می‌کنند.