صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۱۳۹۰
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۸

گروه بین‌الملل: دبیرکل مجمع چاپ و نشر قرآن «ملک فهد» در مدینه منوره، وجود اشتباه چاپی در مصحف مدینه را رد کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «روسیا الیوم»، ابواسحاق الحوینی، از علمای سلفی مصری در «یوتیوب» اعلام کرد: در مصحف مدینه منوره اشتباه چاپی مشاهده کرده است.
الحوینی همچنین تأکید کرد: این اشتباه در یکی از صفحات 20 سطری مصحف مدینه یافت شده است. 
این در حالی است که محمد العوفی، دبیرکل مجمع چاپ و نشر قرآن ملک فهد با رد اشتباه چاپی در مصحف مدینه اظهار کرد: هر صفحه از قرآن‌های چاپ‌شده در مجمع 15 سطر دارد و تاکنون قرآن 20 سطری در این مجمع چاپ نشده است.
محمد العوفی بر ضرورت اطمینان از صحت چنین اخباری قبل از انتشار در «یوتیوب» تأکید کرد و گفت: قرآنی که در یوتیوب به آن اشاره می‌شود، از قرآن‌های چاپ‌شده در خارج از عربستان است.
العوفی بیان کرد: به واسطه کمیته‌ها و بخش‌های مختلف، در مراحل مختلف چاپ قرآن در مجمع ملک فهد، نظارتی دقیق به دو صورت ابزاری و انسانی برای اطمینان از نبود اشتباه در قرآن‌های چاپی انجام می‌شود.
وی ادامه داد: بخش نظارت موضوعی بر چاپ قرآن مجمع با 300 کارمند، به صورت صفحه به صفحه بر قرآن‌ها نظارت دارند و پس از اطمینان از نبود اشتباه، آن را مهر زده و اجازه توزیع می‌دهد.