صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۲۱۷۴
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۹
حجت‌الاسلام حشمتی:

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم اظهار کرد: این نمایشگاه در جهان منحصر به فرد است و جا دارد آن را در سال‎های آینده با عترت تکمیل کنیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، رئیس بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در آئین افتتاحیه بیست‎ودومین دوره نمایشگاه که عصر امروز، سوم تیرماه در سالن خلیج فارس باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، اظهار کرد: از ابتدای کار نمایشگاه قرآن دو قسمت محتوایی و اجرایی را شروع کردیم که بخش محتوایی با 15 کمیته فعالیت داشته است.
وی افزود: در بخش اجرایی نیز مسئولان شهرداری و باغ‌موزه دفاع مقدس به ما پیوستند که بخش عمده‌ای از فعالیت های اجرایی و عملیاتی نمایشگاه به کوشش آنها انجام شده است.
معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد در این بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: زمانی که نام قرآن و عترت می آید هر کس هر چه داشت در طبق اخلاص می گذاشت؛ غیر از دوستان اجرایی ما، از سازمان های دیگر هم به ما پیوستند که وزارت ارشاد، وزارت آموزش و پرورش، میراث فرهنگی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سازمان تبلیغات اسلامی، مؤسسه نمایشگاه ها، جهاد دانشگاهی، مدیریت حوزه علمیه، دفتر تبلیغات اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، اتحادیه تشکل های قرآن و عترت و ناشران از جمله این سازمانها و دستگاه ها بودند.
وی با بیان اینکه نگاه ما به نمایشگاه قرآن این است که این نمایشگاه یک جشن بزرگ قرآنی است، عنوان کرد: می خواهیم در نمایشگاه قرآن همه میهمان ما باشند و در شب های ماه مبارک رمضان در این مجموعه مقدس و در جوار شهدا بیایند و در کنار یادگار امام(ره)؛ دفاع مقدس  حضور داشته باشند.
حشمتی با اشاره به بازارچه نشر قرآنی و رسانه های دیجیتال که به امر فروش می پردازند، گفت: همچنین در کنار بقیه غرفه ها، 99 نشست علمی نیز تدارک دیده شده که حاصل آن به درد همه ما می‌خورد.
وی با اشاره به شعار «توسعه فرهنگ قرآنی با عزم ملی و مدیریت جهادی» که برای بیست و دومین نمایشگاه قرآن کریم در نظر گرفته شده است، افزود: در فعالیتهای بیست و دومین نمایشگاه قرآن بخش جهادی این شعار محقق شد و شاهد آن بودیم که بدون هیچ منتی تمامی کارهای اجرایی نمایشگاه به صورت جهادی انجام شد.
معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد در این بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: از همین جا از مردم تقاضا داریم که برای حضور در نمایشگاه قرآن از مسیر مترو حقانی و همت استفاده کنند. از مجموعه روزه دارانی که در سایر استانها قصد بازدید از نمایشگاه قرآن دارند دعوت می کنیم که در روزهای قبل از ماه مبارک رمضان از نمایشگاه قرآن بازدید کنند تا بتوانند روزه های خود را نیز کامل بگیرند.
وی در ادامه به بیان پیشنهاداتی پرداخت و گفت: نمایشگاه قرآن در جهان منحصر به فرد است و جا دارد نمایشگاه قرآن را با اهل بیت (ع) تکمیل کنیم. پیشنهادی که در این زمینه دارم این است که نمایشگاه قرآن را از سال‎های آینده با عترت تکمیل کنیم.
حشمتی ادامه داد: پیشنهاد دیگری که به نظر می رسد امکان‌پذیر باشد راه اندازی بازارچه رمضان در کنار بیست‌و‌دومین نمایشگاه قرآن است؛ راه‌اندازی بازارچه رمضان می تواند پوشاک مناسب، غذای مناسب و شیرینی‌جات و غذا را در اختیار بازدیدکنندگان نمایشگاه قرآن قرار دهد، ما نیز هر کمکی که از دستمان بر بیاید انجام می‌دهیم.
وی یادآور شد: در بسیاری از کشورها، مردم در ماه رمضان به بازار می آیند و و اجناس مورد نیاز خود را با تخفیف ویژه خریداری می کنند که جا دارد با راه اندازی بازارچه رمضان، فروشندگان اجناس را با تخفیف ویژه عرضه کنند و کمک کنند تا مایحتاج مردم در ماه رمضان نیز تأمین شود.
رئیس بیست و دومین نمایشگاه قرآن در پایان عنوان کرد: افتخار می‌کنم که خداوند توفیق خدمت به قرآن را به ما داده است و از همین جا ازتمامی کسانی که شرایط را برای برگزاری بیست و دومین نمایشگاه قرآن فراهم کرده اند تشکر می کنم.