صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۲۱۹۲
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۳
محسن مؤمنی‌ شریف:

گروه ادب: رئیس حوزه هنری در مراسم بزرگداشت محمدعلی مجاهدی، به ویژگی‌های این شاعر پیشکسوت کشورمان اشاره کرد و گفت: شاگردپروری و مبارزه با انحرافات در حوزه شعر آئینی از ویژگی‌های مجاهدی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، یازدهمین «شب شاعر» عصر روز گذشته، 3 تیرماه به بزرگداشت محمدعلی مجاهدی، محقق، پژوهشگر و پدر شعر آئینی کشورمان اختصاص داشت که با حضور محسن مؤمنی شریف، رئیس حوزه هنری، علیرضا قزوه، مدیر دفتر آفرینش‌های ادبی حوزه، حجت‌الاسلام محمدرضا زائری، یوسفعلی میرشکاک، علی انسانی و بسیاری از شاعران این حوزه در حوزه هنری برگزار شد.
محسن مؤمنی شریف در این مراسم اظهار کرد: پیش از این، بارها توسط مقام معظم رهبری از آیت‌الله مجاهدی ـ پدر محمدعلی مجاهدی ـ به عنوان فردی عالم‌پرور و خوش‌بیان نام برده و یاد شده است.
وی به تأثیرگذاری مجاهدی در همه عرصه‌های حوزه ادبیات آئینی اشاره کرد و افزود: مجاهدی نخستین افراد در پژوهش در حوزه شعر آئینی است و مهمترین ویژگی که از وی می‌توان سراغ گرفت و یاد کرد، شاگردپروری است.
مؤمنی شریف در ادامه گفت: شمع وجودی مجاهدی الهام‌بخش شاعران جوان است و وی شخصیتی پاسدار و معلم صادق این راه به شمار می‌آید که هر کجا خلافی را در این باره مشاهده کرده، با احساس نگرانی این موضوع را ابراز کرده است و در کنار این موضوع به تشویق نقاط قوت  این حوزه پرداخته است.
رئیس حوزه هنری با بیان اینکه کسانی که وی را می‌شناسند، می‌توانند گواهی دهند که مجاهدی برای اعتقاد به راهی که دارد، عامل به عمل صالح بوده است، افزود: وی هر جایی که میدان عمل صالح بود، جزء میدان‌داران آن عمل ظاهر شده است. 

مبارزه با انحرافات در حوزه شعر آئینی
مومنی همچنین از تلاش مجاهدی در مبارزه با انحرافاتی که در حوزه شعر آئینی مشاهده می‌شود، یاد کرد و ادامه داد: سال‌ها پیش شخص جوانی که ادعا می‌کرد مطالبی از جهان غیب به او می‌رسد، به برپایی مجالسی اقدام می‌کرد. البته جای تأسف است که مجالس وی مورد استقبال هم قرار گرفته بود و برخی از هنرمندان جذب این فرد شده بودند.
وی با اشاره به آثاری که به این واسطه در این حوزه پدید آمده بود، افزود: نگرانی‌هایی به وجود آمده بود. در این راستا مجاهدی مدتی را در طول چند سال و ماهی دو بار از قم به تهران می‌آمد و گنجینه اسرار و دیوان حافظ را شرح می‌داد.
رئیس حوزه هنری تأکید کرد: این اقدام بی‌چشمداشت مجاهدی که در مباره با افکار پلید آن فرد مدعی بود، به نقد فعالیت وی منجر شد و مجاهدی با آن به مبارزه پرداخت. مجاهدی توانست افرادی را که جذب آن شخص شده بودند، با عرفان اصیل اسلامی و عرفان ائمه(ع) و معارف ناب اسلامی آشنا کند.
وی در پایان سخنانش ضمن قدردانی از مؤسسه فرهنگی هنری اوج، سلام حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی خاموشی به  محدعلی مجاهدی را ابلاغ کرد و گفت: در ادامه مراسم بزرگداشت بزرگان شعر کشورمان، این اقدام با همکاری حوزه هنری صورت می‌گیرد.