صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۴۷۷۳
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۳

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طبق توافقات انجام شده بین مؤسسه امام رضا(ع) و شهرداری منطقه ۱۹ تهران، دوره تربیت مربی قصه‌گویی قرآن در این منطقه برگزار می‌شود.

حاتم رجبی، مدیر مسئول مؤسسه امام رضا(ع) تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: طبق توافق‌های انجام شده بین مؤسسه امام رضا(ع) و شهرداری منطقه 19 تهران، دوره تربیت مربی قصه‌گویی قرآن به مدت یک هفته در سالن اجتماعات شهرداری این منطقه برگزار می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: کلاس‌های آموزشی این دوره که از پنجم تیرماه آغاز شده، ویژه مربیان مهد و پیش‌دبستانی قرآن است و تا 12 تیرماه ادامه دارد.

رجبی اظهار کرد: کلاس‌های این دوره با حضور 40 مربی برگزار و فراگیران با روش‌های قصه‌گویی قرآن، روش‌های کار با کودک و روش‌های انتقال مفاهیم قرآن آشنا می‌شوند.

مدیر مسئول مؤسسه امام رضا(ع) تهران در پایان تصریح کرد: از مربیان این دوره‌ها می‌توان به رقیه رجبی، حجت‌الاسلام علی رجبی، علی نیکزاد و راستگو اشاره کرد.