صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۶۴۶۳
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۹
حجت‌الاسلام روحانی‌فرد:

خبرنگاران افتخاری/ حمیدرضا گل‌محمدی: مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ گفت: ماه مبارک رمضان فرصتی برای ترویج معنویت در جامعه است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین قاسم روحانی‌فرد، مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ طی سخنانی با اشاره به این مطلب که شبکه ارزشمند تبلیغ در اختیار سازمان تبلیغات اسلامی قرار دارد، گفت: امروز در دنیا تبلیغ چهره به چهره بسیار مؤثر است و طرفداران زیادی دارد و ما این روش تبلیغ را به شکل سنتی در اختیار داشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه یکی از نمونه‌های تبلیغ، شبکه تبلیغ روحانیون هستند، افزود: اعزام روحانی به‌ویژه در ایام مناسبت‌های ماه رمضان، محرم، صفر و سایر مناسبت‌های سال در دستور کار این اداره قرار دارد و تأثیرگذاری این شیوه تبلیغ در جامعه بسیار محسوس است.

روحانی‌فرد با بیان این مطلب که روحانیت در تاریخ همواره امین و پناهگاهی امن برای مردم بوده و هست، تصریح کرد: در دنیایی که عصر ارتباطات و پیشرفت فن‌آوری نام گرفته، وظیفه مبلّغان دینی در رساندن پیام دین مبین اسلام بسیار سنگین است. خوشبختانه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران زمینه برای ترویج مبانی دینی در سطح جامعه به‌خوبی فراهم است، بنابراین باید از فرصت به‌وجود آمده در جهت نهادینه‌ کردن فرهنگ ناب اسلامی استفاده کنیم.

مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیمرغ در ادامه سخنان خود با بیان اینکه تبلیغ دینی نیازمند ابزار و شرایط خاصی است، اظهار کرد: در یک تبلیغ درست و صحیح باید به چهار رکن پیام‌دهنده، پیام‌گیرنده، محتوای پیام و ابزار پیام توجه ویژه‌ای داشت تا بتوانیم بر روی مخاطب تأثیر مثبتی بگذاریم.

این مسئول فرهنگی ماه مبارک رمضان را ماه غفران و آمرزش دانست و یادآور شد: ماه مبارک رمضان ماه خودسازی، پاک کردن درون از گناهان و معاصی است که باید مؤمنان آن را گرامی بدارند و از دستورات اسلام پیروی کنند.