صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۲۹۰۸۶
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۴۵
نماینده ولی فقیه در اردبیل:

خبرنگاران افتخاری/ خدیجه سلمانی‌سولا: آیت‌الله عاملی گفت: زیرساخت فرهنگی و اعتقادی جامعه و نهاد مقدس خانواده‌ها با ترویج قرآن و آموزه‌های آن درست می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آیت‌الله سیدحسن عاملی، امام جمعه اردبیل در مراسم سخنرانی خود به‌مناسبت ماه رمضان در مسجد اعظم اردبیل، گفت: قرآن ادبستان و مدرسه انسان‌هاست و نَفَس آن اگر به کسی بخورد روحش متعالی و ادب اخلاق و رفتار نیکو به دست می‌آورد.

وی با بیان اینکه قرآن ظهوری از جمال حضرت حق است، افزود: انسان اگر حق بشناسد از شیرینی دنیا دست کشیده جز خداوند متعال چیزی را نمی‌خواهد و جمال الهی وجودش را فرا می‌گیرد.

امام جمعه اردبیل با اینکه جاذبه قرآن سرمایه ماست، بیان کرد: این جاذبه ما را از سموم و آفت‌های جامعه و هجمه‌های دشمنان حفظ می‌کند.

رئیس شواری فرهنگی استان به آموزش قرآن به فرزندان از سوی والدین تأکید و تصریح کرد: نباید خانه را قبرستان کرد قرآن تنها برای خواندن در مسجد نیست و والدین باید با خواندن قرآن در خانه شالوده اعتقادی و اخلاقی فرزندان خود را تقویت کرده و روح الهی و تعالی را وارد نهاد مقدس خانواده کنند.

وی با تأکید بر حفظ نهاد مقدس خانواده، تصریح کرد: خانواده سلول جامعه است و دشمنان با برنامه‌های مختلف سعی بر نابسامان کردن آن دارند و ضروریست والدین با تربیت صحیح فرزندان از فرو ریختن آن جلوگیری کنند.

عاملی با بیان اینکه خداوند در قرآن بشر را هدایت می‌کند، افزود: هنر تربیت از بزرگترین هنرهاست و این هنر باید با ایفای نقش زن و مرد هر کدام در جای خود در نهاد خانه و خانواده عملی شود.

وی با بیان اینکه هدایت و تربیت را باید از قرآن و سیره پیامبر(ص) آموخت، افزود: هدایت و تربیت دیگران وظیفه هر انسانی است و کسانی که به هدایت دیگران مشغولند به غایت خلقت خدمت می‌کنند.

استاد برجسته اخلاق در پایان عنوان کرد: هرکس به دیگران قرآن بیاموزد انگار چندین بار به مکه اعزام شده و چندین فقیر را طعام داده و هزاران مسلمان را لباس پوشانده است.