صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۱۲۰۷
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۳

خبرنگاران افتخاری/ حمیدرضا گل‌محمدی: همایش «انس و الفت» از سوی سازمان بسیج هنرمندان استان مازندران روز ۳۱ تیرماه در سالن آمفی تئاتر غدیر سپاه کربلا برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، قهرمان سعیدی، سرپرست سازمان بسیج هنرمندان استان مازندران با اشاره به این مطلب که ماه رمضان ماه ضیافت الهی، ماه انس و الفت دل‌ها با خدای رحمان و قرآن این کلام الهی است، گفت: بدین منظور از سوی این سازمان همایش «انس و الفت» با حضور هنرمندان بسیجی استان به همراه مسئولان کانون‌ها و مربیان حلقه صالحین بسیج هنرمندان استان در شهرستان ساری برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این همایش نیز نشست تخصصی شورای انجمن‌های ادبی و هنری برگزار و به بررسی مسائل جاری هنری و ادبی انجمن‌ها پرداخته می‌شود.

سعیدی در پایان تصریح کرد: این همایش روز 31 تیرماه در سالن آمفی‌تئاتر غدیر سپاه کربلا ساری رأس ساعت 18 برگزار خواهد شد.