صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۵۴۹۷
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۱۷

گروه بین‌الملل: چهارمین جشنواره بین‌المللی حضرت مسلم(ع) با عنوان جشنواره «السفیر» از دیروز، ۱۱ مردادماه در کوفه آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آستان مقدس امام علی(ع)، این جشنواره به همت آستان مقدس مسجد کوفه و با همکاری اداره اوقاف شیعیان عراق برگزار می‌شود و تا فردا 13 مردادماه ادامه دارد.
نمایندگان عتبات مقدس عراق و شماری از شخصیت‌های دینی، دانشگاهی، هنری، رسانه‌های از عراق و کشورهای مختلف عربی و خارجی در این جشنواره حضور دارند.
در مراسم افتتاحیه این جشنواره که دیروز برگزار شد، «سید موسی تقی الخلخالی»، تولیت مسجد کوفه و «سید صالح الحیدری» رئیس اداره اوقاف شیعیان عراق سخنرانی کردند.
نشست «نقش مرجعیت در مقابله با تکفیر و تروریست»، جلسه علمی تخصصی با حضور صاحب‌نظران عرصه مطالعات قرآنی، نمایشگاه کتاب با مشارکت 50 ناشر عراقی و خارجی و مسابقه خوشنویسی از فعالیات‌هایی است که در حاشیه این جشنواره برگزار می‌شود.