صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۶۰۳۱
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۵
با خرید از نمایشگاه قرآن انجام شد؛

گروه ادب: کتابخانه آستان قدس رضوی در راستای رفع کمبودهای این کتابخانه، ۱۷۰۰ نسخه کتاب علوم قرآنی از بیست و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن خریداری کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا)، عیسی اختری‌ طوسی، رئیس اداره خدمات کتابداری سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: با حضور کارشناسان کتابخانه آستان قدس رضوی در بیست‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تهران، حدود 1700 نسخه کتاب فارسی، عربی و منابع دیداری شنیداری خریداری شد.

وی افزود: این مجموعه شامل، 789 عنوان کتاب فارسی، عربی و منابع دیداری شنیداری است. از این تعداد، 311 عنوان کتاب فارسی در 714 نسخه، 110 عنوان کتاب عربی در 170 نسخه و 368 عنوان منابع دیداری شنیداری - الکترونیکی در 809 نسخه است.

اختری‌طوسی این اقدام را در راستای رفع کمبودهای منابع مطالعاتی این سازمان دانست و اظهار کرد: غنی‌سازی منابع مخزن اصلی کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی و کتابخانه‌های تخصصی علوم قرآن وحدیث، اهل‌بیت(ع) و ادبیات، از اهداف شرکت در این نمایشگاه بود.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه، به دنبال شناسایی منابع جدید و تهیه آنها بودیم، تهیه جدیدترین کتاب‌های ناشران خارجی را در اولویت خرید منابع عربی ذکر و بیان کرد: حضور ناشران تخصصی علوم قرآن در حوزه منابع چاپی و الکترونیکی و دسترسی آسان‌تر به منابع عربی از نقاط قوت این نمایشگاه بود و بازدید از این نمایشگاه، امکان خرید از ناشرانی که در نمایشگاه بین‌‌المللی کتاب تهران حضور نداشتند را فراهم کرد.

گفتنی است، سازمان کتابخانه‌ها، موزه‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، با 28 هزار و 800 متر مربع فضای مطالعاتی و پژوهشی و با در اختیار داشتن 10 کتابخانه تخصصی در این مرکز و 38 کتابخانه وابسته در سراسر کشور و یک کتابخانه در کشور هندوستان از قطب‌های فرهنگی منطقه به شمار می‌آید.