صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۳۷۴۷۶
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۳

خبرنگاران افتخاری/ محمد امانی: امام‌جمعه شهرستان اقلید از بازسازی قبور شهدای گمنام این شهرستان خبر داد.

حجت‌الاسلام طالبی، امام‌جمعه شهرستان اقلید در گفت‌وگو با خبرنگارافتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در پاسخ به این سؤال که چرا هیچ‌گونه اقدامی نسبت به بازسازی گلزار مطهر شهدای گمنام انجام نگرفته گفت: تمامی گفته‌هایی که توسط افراد شنیده شده کذب است.

وی با اشاره به جلسات چند روز قبل با مسئولان شهرستان افزود: شهردار اقلید در حال بازسازی اطراف گلزار شهدای گمنام است و در حال حاضر سه گروه کارشناس در حال کارشناسی هستند.

امام‌جمعه اقلید در ادامه بیان کرد: کارشناسان کارهای زیادی انجام داده‌اند که اسناد آن موجود است و کارهای بسیاری در دست اقدام است.

وی در پایان سخنان خود گفت: هرکس به هر نحوی خبری را منعکس کند که هیچ‌گونه کاری در این امور انجام نشده، مورد تعقیب کیفری قرار می‌گیرد و با فرد خاطی برخورد قانونی خواهد شد.