صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۰۰۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۱

گروه اندیشه: دوفصلنامه «مطالعات تاریخی جهان اسلام» که به صاحب‌امتیازی جامعه المصطفی(ص) العالمیه و مدیرمسئولی و سردبیری نعمت‌الله صفری فروشانی منتشر می‌شود، با موافقت کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به درجه علمی ـ پژوهشی ارتقاء یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از سخن تاریخ، کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با درجه علمی ـ پژوهشی دوفصلنامه مطالعات تاریخی جهان اسلام از شماره اول (بهار و تابستان 1392) تا خرداد 1395 به صاحب‌امتیازی جامعه المصطفی(ص) العالمیه و مدیرمسئولی و سردبیری نعمت‌الله صفری فروشانی و دستیاری مرتضی شیرودی موافقت کرده است.
بنا بر این گزارش، مطالعات تاریخی جهان اسلام، نشریه‌ای است که از سوی گروه تاریخ اسلام مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) وابسته به جامعه المصطفی العالمیه(ص) منتشر می‌شود و تا تابستان 1393 شماره سوم آن انتشار یافته است.
این مجله به منظور توسعه سرمایه پژوهشی و ارتقاء جایگاه و تعمیق مطالعات در خصوص مسایل بنیادین و معاصر کشورهای مسلمان و ارائه راه‌حل برای آن با رویکرد اسلامی ـ تاریخی انتشار می‌یابد و از این رو، از مقالات تاریخ معاصر جهان اسلام و ایران در عرصه مذکور از طریق سامانه نشریات جامعه المصطفی(ص) العالمیه یا emam.history@gmail.com استقبال می‌کند.
اعضای هیئت تحریریه مجله عبارتند از: ناصر باقری بیدهندی، فاطمه جان‌احمدی، محمدرضا جباری، محمدعلی چلونگر، احمدرضا خضری، محسن خندان(الویری)، ناصر رفیعی محمدی، محمد سپهری، محمدامیر شیخ‌نوری، نعمت‌الله صفری فروشانی، هادی عالم‌زاده، حسین عبدالمحمدی، حسین قره‌چانلو، اصغر  منتظرالقائم و علیرضا واسعی.

نظرات بینندگان
محمد رضا صفری
|
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۸/۱۲
سلام در خصوص پذیرش اولیه مقاله جریانهای ایدئولوژیک مبنای موثر بر سیاست جنایی تقنینی افغانستان اظهارنظر نمایید
با تشکر