صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۳۸۴۰
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۴

گروه بین‌الملل: دهمین همایش بین‌المللی اقتصاد اسلامی، ششم آبان‌ماه سال جاری در مرکز همایش‌های شهر «جمیرا» در امارت «دبی» آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه«البیان» چاپ امارات، این همایش با شعار «مشارکت‌های نوآورانه برای آینده اقتصادی امیدوارکننده» برگزار می‌شود و تا هشتم آبان ادامه دارد.
پیش‌بینی می‌شود که 2500 کارشناس اقتصادی از 140 کشور جهان در این همایش حضور یابند و تقویت جایگاه دبی در منطقه در عرصه اقتصاد اسلامی از اهداف برگزاری آن عنوان شده است.
در این همایش موضوعات و مباحث جدید به منظور نوآوری و ابتکار در بخش اقتصاد اسلامی به ویژه با توجه به پیشرفت عظیم اقتصاد اسلامی طی 10 سال گذشته، بررسی می‌شود.
برگزاری نمایشگاه «فن‌آوری و نوآوری اقتصادی» و اختصاص جلسه‌ای با موضوع اقتصاد حلال در روز دوم همایش و همچنین کارگاه‌های آموزشی و جلسات تخصصی از برنامه‌های همایش خواهد بود. 
نخستین دوره همایش بین‌المللی اقتصاد اسلامی اکتبر 2003 در شهر «پوتراجایا»ی مالزی و دومین دوره نیز در «کوالالامپور»، پایتخت این کشور در سال 2004 برگزار شد.
«اسلام آباد» پاکستان در سال 2006، کویت 2008، جاکارتا 2009، کوالالامپور 2010، شهر «آستانه» قزاقستان در سال 2011، شهر «جوهر بهرو» مالزی در سال 2012 و لندن در سال 2013 به ترتیب میزبان دوره‌های بعدی این همایش بوده‌اند.