صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۶۰۹۷
تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۲۱:۵۵
سیدمحسن میرباقری:

خبرنگاران افتخاری/ نرگس زارعی: استاد علوم قرآنی و حدیث گفت: مسجد از صدر اسلام تا کنون علاوه بر پایگاه عبادت، پایگاه اجتماعی و سیاسی نیز بوده است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سیدمحسن میرباقری، استاد علوم قرآنی و حدیث در جمع مدیران فرهنگی مساجد کشور با اشاره به کارکردهای مختلف مسجد گفت: مسجد در قبل از پیروزی انقلاب اسلامی پایگاه برنامه‌ریزی مبارزات بر علیه رژیم طاغوت بود و بعد از انقلاب و در زمان جنگ تحمیلی به پایگاه تجمع و برنامه‌ریزی نیروهای انقلابی برای اعزام و پشتیبانی دفاع مقدس تبدیل شد.

وی افزود: حتی در ابتدای انقلاب اسلامی تعدادی از مردم مراسم شادمانی و عروسی خود را در این پایگاه اجتماعی به‌دلیل حضور گسترده و عمومی برگزار می‌کردند.

میرباقری با مقایسه حضور جوانان در قبل و بعد از انقلاب اسلامی در مساجد، اظهار کرد: پیش از انقلاب اسلامی، در شهر تهران تنها یک مسجد در لیالی قدر مراسم احیا برگزار می‌کرد ولی امسال تمامی مساجد و با حضور پر شور جوانان و اقشار مختلف این مراسم معنوی برگزار شد و این نشان‌دهنده توجه ویژه انقلاب اسلامی به کارکردهای مسجد است.

وی با تأکید بر شرایط اجتماعی و معنوی مبلغان دینی، تصریح کرد: امر تبلیغ برای خداوند فعالیتی معنوی و الهی است و مبلغ دینی باید ضمن ارج نهادن این نعمت، از نظر علم و دانش همواره به روز باشد و باید تقوا و زهد را در زندگی خود پیشه کند.

این مدرس دانشگاه در ادامه سخنان خود در این زمینه گفت: دو ویژگی بارز افراد حاضر در این گردهمایی، با اطلاعات بودن و با ذوق بودن آن‌ها است.

وی افزود: با توجه به زمان محدود و تعداد شرکت‌کنندگان مطالبی که در این همایش مطرح می‌شود، فقط سرفصل موضوعات و مسائل است به‌گونه‌ای که تنها مسیر تفکر و اندیشه را به آنان نشان می‌دهد.

میرباقری با برشمردن ویژگی‌های برگزاری دوره‌هایی مانند اندیشه‌های آسمانی، تأکید کرد: به‌دلیل وجود کارگروه‌های آموزشی که بیشتر آن‌ها شکلی عملیاتی نیز دارند و سبب می‌شوند که خود شرکت‌کنندگان وارد کار شوند می‌تواند بسیار عملی و مؤثر باشد.

وی خطاب به جوانان گفت: جوانان فراموش نکنند که هر کسی به هر نحوی در ترویج دین خدا، اسلام و انقلاب فعال است، پاداش خود را در این دنیا و در آخرت دریافت خواهد کرد.

یادآور می‌شود، هفتمین دوره اردوی آموزشی فرهنگی اندیشه‌های آسمانی با حضور سه هزار و 500  مدیر کانون‌های فرهنگی، هنری مساجد کشور از 7 تا 29 شهریورماه جاری در مشهد مقدس برگزار می‌شود.