به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمود فقیهی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، 16 شهریورماه در نشست فصلی مدیران مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا و رؤسای ادارات شهرستان استان اصفهان، با اشاره به تقدس کار در مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا و اهمیت تعلیم و تربیت، عنوان کرد: مدارس صدرا فضایی است که دانشآموزان در فضای مطلوب فرهنگی و مذهبی رشد کنند و لذا توجه به تربیت دینی دلیل سرمایهگذاری در این مراکز است.
وی با تأکید بر تربیت دینی، جهتدهی علمی و آموزشی مطلوب در مدارس صدرا و تعامل بیشتر با آموزش و پرورش، گفت: اگر هزینههای فضای آموزشی از هزینههای جاری دیگر بیشتر نباشد، کمتر نیست و این خود بار سنگینی است که سازمان تبلیغات اسلامی قبول کرده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: اگر فضای آموزشی و دینی مطلوب در مدارس صدرا حاکم نباشد، نه تنها مؤثر نخواهد بود، بلکه تأثیر منفی خواهد داشت و لذا باید این مدارس الگوی دیگر مراکز آموزشی باشد.
حجتالاسلام فقیهی همچنین با تأکید بر ایجاد فضای با نشاط و لزوم هوشمندسازی مدارس صدرا، اظهار کرد: هم مدیران و هم مدارس صدرا باید به علوم و امکانات روز مجهز باشند تا بتوان این مدارس را به جایگاه برتر ارتقا داد.
محمدحسن قائدیها، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در این مراسم با بیان اینکه یکی از مشکلات آموزش و پرورش تکه تکه شدن مدارس است، گفت: مشکلات مالی، فضا و نیروی انسانی از دیگر مشکلات مهم است.
وی با اشاره به کمبود سه هزار و 600 معلم برای آغاز سال تحصیلی 93-94 در سطح استان اصفهان، بیان کرد: این کمبود باعث شده که آموزش و پرورش در فاز جدیدی از برنامهریزی وارد شود و مشکلاتی که برای مردم در این زمینه ایجاد شده را برطرف کند.
قائدیها با بیان اینکه بهدلیل مشکلات گفته شده، توسعه مشارکت در دستور کار ادارهکل آموزش و پرورش استان قرار دارد، افزود: آموزش و پرورش از مدارس مشارکتی استقبال میکند؛ نه به این معنی که فقط در مسائل مالی مشارکت میکند بلکه بیشترین نیاز، مشارکت فکری در اجرای برنامهها است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا باید الگوی دیگر مدارس باشند، اظهار کرد: این مدارس با عنوان معارف اسلامی و وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است که مردم روی این نهاد حساب ویژهای باز میکنند و لذا انتظار داریم این مدارس با تلاش ویژه مدیران در تدوین برنامهها بهعنوان مدارس شاخص بهویژه در مباحث تربیتی که آموزش و پرورش نیز بر آن تأکید دارد، مطرح شود.
وی با بیان اینکه خروجی تلاشهای انجام شده در حد مطلوب نیست، افزود: ما به دنبال روشهای اصیل، بدیع و کارآمد در تربیت دانشآموزان هستیم و در این زمینه کمک سازمان تبلیغات اسلامی را طلب داریم.
قائدیها با اشاره به انتظارات مدیران مدارس علوم و معارف اسلامی از آموزش و پرورش، گفت: این انتظارات در شورای برنامهریزی و معاونان ادارهکل آموزش و پرورش استان مطرح میشود و انشاءالله با تعامل این ادارهکل با سازمان تبلیغات اسلامی هم در مسائل تربیتی و هم آموزشی گامهای ارزشمندی برداشته شود.
یادآور میشود، حدود 700 دانشآموز در 9 مدرسه علوم و معارف اسلامی صدرا در شهرهای کاشان، نجفآباد، شهرضا، خوانسار، زرینشهر و منطقه رهنان اصفهان مشغول تحصیل هستند.