صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۴۷۸۷۵
تاریخ انتشار : ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹
مدیرکل تبلیغات اسلامی اصفهان:

خبرنگاران افتخاری/محمد ابراهیمی: حجت‌الاسلام سیدمحمود فقیهی در نشست فصلی مدیران مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا و رؤسای ادارات شهرستان‌های استان اصفهان، گفت: توجه به تربیت دینی فلسفه تشکیل مدارس صدرا است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمود فقیهی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، 16 شهریورماه در نشست فصلی مدیران مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا و رؤسای ادارات شهرستان استان اصفهان، با اشاره به تقدس کار در مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا و اهمیت تعلیم و تربیت، عنوان کرد: مدارس صدرا فضایی است که دانش‌آموزان در فضای مطلوب فرهنگی و مذهبی رشد کنند و لذا توجه به تربیت دینی دلیل سرمایه‌گذاری در این مراکز است.

وی با تأکید بر تربیت دینی، جهت‌دهی علمی و آموزشی مطلوب در مدارس صدرا و تعامل بیشتر با آموزش و پرورش، گفت: اگر هزینه‌های فضای آموزشی از هزینه‌های جاری دیگر بیشتر نباشد، کمتر نیست و این خود بار سنگینی است که سازمان تبلیغات اسلامی قبول کرده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی اصفهان افزود: اگر فضای آموزشی و دینی مطلوب در مدارس صدرا حاکم نباشد، نه تنها مؤثر نخواهد بود، بلکه تأثیر منفی خواهد داشت و لذا باید این مدارس الگوی دیگر مراکز آموزشی باشد.

حجت‌الاسلام فقیهی همچنین با تأکید بر ایجاد فضای با نشاط و لزوم هوشمندسازی مدارس صدرا، اظهار کرد: هم مدیران و هم مدارس صدرا باید به علوم و امکانات روز مجهز باشند تا بتوان این مدارس را به جایگاه برتر ارتقا داد.

محمدحسن قائدیها، مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در این مراسم با بیان اینکه یکی از مشکلات آموزش و پرورش تکه تکه شدن مدارس است، گفت: مشکلات مالی، فضا و نیروی انسانی از دیگر مشکلات مهم است.

وی با اشاره به کمبود سه هزار و 600 معلم برای آغاز سال تحصیلی 93-94 در سطح استان اصفهان، بیان کرد: این کمبود باعث شده که آموزش و پرورش در فاز جدیدی از برنامه‌ریزی وارد شود و مشکلاتی که برای مردم در این زمینه ایجاد شده را برطرف کند.

قائدیها با بیان اینکه به‌‌دلیل مشکلات گفته شده، توسعه مشارکت در دستور کار اداره‌کل آموزش و پرورش استان قرار دارد، افزود: آموزش و پرورش از مدارس مشارکتی استقبال می‌کند؛ نه به این معنی که فقط در مسائل مالی مشارکت می‌کند بلکه بیشترین نیاز، مشارکت فکری در اجرای برنامه‌ها است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه مدارس علوم و معارف اسلامی صدرا باید الگوی دیگر مدارس باشند، اظهار کرد: این مدارس با عنوان معارف اسلامی و وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی است که  مردم روی این نهاد حساب ویژه‌ای باز می‌کنند و لذا انتظار داریم این مدارس با تلاش ویژه مدیران در تدوین برنامه‌ها به‌عنوان مدارس شاخص به‌ویژه در مباحث تربیتی که آموزش و پرورش نیز بر آن تأکید دارد، مطرح شود.

وی با بیان اینکه خروجی تلاش‌های انجام شده در حد مطلوب نیست، افزود: ما به دنبال روش‌های اصیل، بدیع و کارآمد در تربیت دانش‌آموزان هستیم و در این زمینه کمک سازمان تبلیغات اسلامی را طلب داریم.

قائدیها با اشاره به انتظارات مدیران مدارس علوم و معارف اسلامی از آموزش و پرورش، گفت: این انتظارات در شورای برنامه‌ریزی و معاونان اداره‌کل آموزش و پرورش استان مطرح می‌شود و ان‌شاءالله با تعامل این اداره‌کل با سازمان تبلیغات اسلامی هم در مسائل تربیتی و هم آموزشی گام‌های ارزشمندی برداشته شود.

یادآور می‌شود، حدود 700 دانش‌آموز در 9 مدرسه علوم و معارف اسلامی صدرا در شهرهای کاشان، نجف‌آباد، شهرضا، خوانسار، زرین‌شهر و منطقه رهنان اصفهان مشغول تحصیل هستند.