صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۰۴۹۴
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۶

گروه هنر: محمدعلی باشه‌آهنگر،ابوالفضل جلیلی،عزیزالله حمیدنژاد، مجتبی راعی و احمد مرادپور به عنوان اعضای هیئت داوران فیلم‌های کوتاه مسابقه سینمای ایران معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمدعلی باشه آهنگر، ابوالفضل جلیلی، عزیزالله حمیدنژاد، مجتبی راعی و احمد مرادپور به عنوان اعضای هیئت داوران فیلم‌های کوتاه مسابقه سینمای ایران جشنواره مقاومت آثار راه‌یافته به این بخش را داوری می‌کنند.

این پنج سینماگر پیشکسوت 34 اثر نهایی راه‌یافته به مسابقه نهایی فیلم‌های کوتاه بخش سینمای ایران را داوری خواهند کرد و پنجشنبه سوم مهرماه در مراسم اختتامیه برگزیده این بخش معرفی خواهد شد.

محمدعلی باشه‌آهنگر متولد 1341 دزفول، فارغ‌التحصیل کارگردانی سینما از دانشکده سینما تئاتر است. وی فعالیت هنری‌اش را با نویسندگی، کارگردانی و بازیگری در تئاتر آغاز کرد و چندین فیلم کوتاه 16 م.م و تعدادی فیلم مستند ساخت. آهنگر نخستین بار در سال 1377 به عنوان دستیار کارگردان با حمیدرضا آشتیانی پور در فیلم «شعله های خشم» همکاری کرد و سپس با نگارش فیلمنامه مشترکی با محمدرضا گوهری به نام «پرواز بر فراز بام‌ها» گامی دیگر نهاد.

ملکه (۱۳۹۰)، بیداری رویاها (۱۳۸۸)، فرزند خاک (۱۳۸۶)، نبات داغ (۱۳۸۱) و نیمه گمشده (۱۳۷۸) از آثار سینمایی این کارگردان صاحب سبک در سینمای دفاع مقدس هستند.    

ابوالفضل جلیلی متولد 1336 ساوه، فارغ التحصیل کارگردانی و بازیگری از دانشکده هنرهای دراماتیک است. جلیلی تاکنون جایزه‌های بین‌المللی متعددی از جمله جایزه شیر طلایی جشنواره ونیز، جایزه پلنگ نقره‌ای جشنواره لوکارنو و جایزه بهترین فیلم جشنواره دوربان را به‌دست آورده است و فعالیت سینمایی را با کارگردانی فیلم‌های کوتاه در دهه 50 آغاز کرد. در کارنامه سینامیی جلیلی ساخت 12 فیلم از جمله گال،رقص خاک،گل یا پوچ و حافظ دیده می‌شود.

عزیزالله حمیدنژاد متولد 1338 در گرمسار است. وی از سال 1356 با ساخت فیلم مستند به شیوه سوپر هشت در سینمای آزاد تهران کار خود را شروع کرد. شروع فعالیت سینمایی وی  با فیلم «آوای غیب» (سعید حاجی میری) به عنوان عکاس در سال ١٣٦٢ بوده است.

هور در آتش، ستارگان خاک، شکوفه‌های سنگی و اشک سرما از جمله آثار مطرح سینمای دفاع مقدس به کارگردانی حمیدنژاد هستند.

مجتبی راعی متولد 1336 اصفهان، فارغ‌التحصیل کارگردانی سینما از دانشکده سینما تئاتر دانشگاه هنر است. وی نخستین فیلمش، با نام «انسان و اسلحه» را به عنوان پایان نامه تحصیلی ارائه داد و این آغازگر فعالیت حرفه‌ای او بود. راعی در کنار کارگردانی و نویسندگی به تدریس کارگردانی نیز مشغول است.

در کارنامه سینمایی راعی ساخت 11 فیلم دیده می‌شود که عصر روز دهم، سفر به هیدالو، صنوبر،جنگجوی پیروز،  تولد یک پروانه و غزال از جمله آثار مطرح او هستند.

احمد مرادپور متولد 1339 تهران است. وی فعالیت هنری را با تلویزیون آغاز کرد و سینمای حرفه‌ای را با ساخت فیلم «سجاده آتش» تجربه کرد. از دیگر فعالیت‌های او می‌توان به ساخت فیلم‌های آموزشی و تبلیغاتی، تدوین برنامه های تلویزیونی و مشارکت در ساخت برنامه های مستند و تلویزیونی اشاره کرد.