صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۰۴۹۹
تاریخ انتشار : ۲۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۰
در بخش کتاب دیجیتال جشنواره کتاب سال رضوی؛

گروه فضای مجازی: مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی در هفتمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی در بخش کتاب دیجیتال حائز مقام اول شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی، از بین 38 اثر ارسالی در بخش کتاب دیجیتال، چهار کتاب دیجیتال «با توعهد میبندم»، «بزم محبت»، «به یادم باش» و «مهارت‌های زندگی در سیره رضوی»، مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی مقام‌های اول را از آن خود کرد.
کتاب دیجیتال «با تو عهد می‌بندم» میثاق‌نامه‌ای با هشتمین امام مهربانی است که بر اساس احادیث حضرت رضا(ع) تدوین شده و هر بخش از این اثر در خلال متنی دلنشین به بیان لطیف‌ترین و عمیق‌ترین جلوه‌های اخلاقی می‌پردازد.
کتاب دیجیتال «به یادم باش» شامل داستانک‌هایی کوتاه و آموزنده از زندگی امام رضا(ع) است که با هدف آموزش و ترویج سیره‌ آن حضرت برای نسل جوان نوشته شده است.
در نگارش داستانک‌های این کتاب، سعی شده ماجراهایی از زندگی حضرت رضا (ع) گزینش شوند که به طور مشخص، حاوی نکته‌های علمی و درس‌های کاربردی برای زندگی روزمره‌ جوانان باشند.
کتاب دیجیتال «مهارت‌های زندگی در سیره‌ رضوی» همچنین به بیان نمونه‌هایی از مهارت‌های زندگی در سیره‌ اهل‌بیت(ع) به ویژه امام رضا(ع) می‌پردازند و خوانندگان با مطالعه این کتاب می‌توانند با اندیشه و سیره‌ علمی و عملی حضرت رضا(ع) آشنا شوند.
کتاب دیجیتال «بزم محبت» نیز حاوی زیارت‌نامه همراه با دلنوشته‌هایی به حضرت امام رضا(ع) است.
یادآور می‌شود؛ سازمان کتابخانه‏‌ها، موزه‏‌ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی، با همکاری بنیاد بین‏‌المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع)، هفتمین جشنواره بین‌المللی انتخاب کتاب سال رضوی را در مشهد برگزار کرده است.