صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۷۸۸۱
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۲

گروه فضای مجازی: ششمین جلسه شورای هم‌افزایی فعالیت‌های مجازی دستگاه‌های قرآنی، با حضور جمعی از نمایندگان دستگاه‌های عضو به میزبانی رادیو قرآن برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی رادیو قرآن، ششمین جلسه شورای هم‌افزایی فعالیت‌های مجازی دستگاه‌های قرآنی دوشنبه 14 مهرماه با حضور نمایندگانی از دستگاه‌های قرآنی کشور برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مهران رهبرحقیقت، مدیر روابط عمومی و مشاور امور مجازی رادیو قرآن با ارائه گزارشی به تبیین فعالیت‌ها و اقدامات شبکه رادیویی قرآن در این حوزه پرداخت.

وی با اشاره به ظرفیت‌های موجود در پایگاه اطلاع‌رسانی رادیو قرآن، به شرح دیگر اقدامات این شبکه در حوزه فضای مجازی از جمله برگزاری جشنواره بین‌المللی اقرأ(تلاوت من)، ایجاد پایگاه اطلاع‌رسانی اجلاس جهانی رادیوهای قرآنی و اسلامی و همچنین هدایت و برگزاری دوره‌های مختلف آموزش قرآن کریم با محوریت فضای مجازی پرداخت.

سپس جواد نصیری، مدیر گروه قرآن، اطلاع‌رسانی و فضای مجازی رادیو قرآن با توضیح فعالیت‌های این گروه و برنامه‌های شاخص آن، مانند «والشمس» و «افق» توضیحاتی را در زمینه تعاملات مخاطبان با این برنامه‌ها از طریق وب‌سایت شبکه ارائه کرده و یادآور شد که این گروه برنامه‌ای با محوریت قرآن در فضای مجازی را در دست تولید دارد.

وی ضمن اشاره به قابلیت‌های نرم‌افزار جامع تلاوت قرآن کریم که توسط گروه تلاوت رادیو قرآن طراحی شده است، گفت: این نرم‌افزار شامل بیش از20 هزار قطعه تلاوت است که با 32 آیتم جستجو به کاربر کمک می‌کند تا تلاوت مورد نظر خود را به راحتی دریافت کند، البته در حال حاضر این نرم‌افزار به صورت داخلی و برای برنامه‌سازان رادیو قرآن قابل دسترس است که امیدواریم در آینده‌ای نزدیک عموم مردم نیز بتوانند از طریق اینترنت از آن بهره‌مند شوند.

در ادامه جلسه امیرهوشنگ آذردشتی، قائم مقام رادیو قرآن توضیحاتی درمورد برگزاری اولین دوره مسابقه وبلاگ‌نویسی با محوریت سوره لقمان ارائه داد و افزود: استقبال از این طرح بسیار مناسب بوده و ما در نظر داریم در تولید محتوای برنامه‌های رادیو قرآن از تخصص برگزیدگان این جشنواره بهره‌مند شویم.

محمدتقی میرزاجانی، رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن از دیگر اعضاء حاضر در این جلسه هم با تشکر از میزبانی رادیو قرآن در برگزاری ششمین جلسه شورای هم‏‌افزایی فعالیت‌های مجازی دستگاه‌های قرآنی گفت: استقبال همه مسئولان نهادها و دستگاه‌های قرآنی کشور در این جلسات سبب همفکری، یکدلی و در نهایت ارائه نظراتی می‌شود که پیشرفت فعالیت‌های قرآنی در فضای مجازی را در پی خواهد داشت. مسئولان قرآنی تا به امروز استقبال حداکثری از این جلسات نداشته‌اند.

رئیس حوزه ارتباطات شورای عالی قرآن در ادامه با اشاره به برنامه در دست تولید رادیو قرآن در فضای مجازی گفت: بررسی عملکرد دستگاه‌های قرآنی و تبیین سیاست‌ها و اقدامات جدی مسئولان در حوزه فضای مجازی از اهداف مهمی است که به نظر می‌رسد باید در این برنامه به آن توجه شود و همچنین رصد سایت‌ها و تولیدات قرآنی در فضای مجازی که به ارتقای سطح کیفی آنان کمک کند نیز می‌تواند از دیگر بخش‌های این برنامه باشد.

در ادامه این جلسه علی اشراقی، نماینده معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نزدیکی اعضای این جلسات را از مهم‌ترین فاکتورهایی دانست که می‌تواند در ارتقای سطح عملکرد دستگاه‌های قرآنی در فضای مجازی مؤثر باشد.

حجت‌الاسلام سیدمسعود میریان، نماینده مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور نیز با اشاره به الزام حضور حداکثری مسئولان در این سلسله جلسات گفت: به نظر می‌رسد اگر این جلسات به طور مداوم و با قدرت بیشتری تشکیل شود و گزارش‌های ارائه شده از فعالیت دستگاه‌ها در فضای مجازی مدون و هدفمند باشد در اجرای سند توسعه فرهنگ قرآنی پیشرفت قابل توجهی صورت می‌گیرد.

برگزاری جلسات غیر رسمی، تولید برنامه‌های کوتاه با محوریت فضای مجازی، مشارکت مالی نهادهای مختلف در تولید محتوای قرآنی از دیگر پیشنهادات اعضاء حاضر در جلسه بود.

لازم به ذکراست، به غیر از شرکت‌کنندگان نام‌برده در این جلسه مصطفی آجرلو به نمایندگی از خبرگزاری ایکنا، امیرحسین فقیهی، کارشناس مسئول روابط عمومی شورای عالی قرآن، ساسان انصاری، نماینده شبکه قرآن و معارف سیما هم در این جمع حضور داشتند.