صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۵۸۷۱۵
تاریخ انتشار : ۱۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۹

گروه اجتماعی: فرمانده نیروی انتظامی آذربایجان غربی گفت: علما و روحانیان فرهنگ‎سازان و پیامبران قانون هستند و می‎توانند قانون پذیری را به عنوان یک فرهنگ در جامعه رواج دهند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، سردار یحیی شرفی، فرمانده نیروی انتظامی استان آذربایجان‌غربی در پیش خطبه‌های نماز جمعه 18 مهر ماه ضمن تبریک و تحنیت هفته نیروی انتظامی و عید بزرگ غدیر، اظهار کرد: امروزه انتظارات مردم از پلیس‌ها بسیار بالا رفته است و دنیا در هاله‌ای از ابهام‌ها اداره می‌شودکه در بیشتر موارد با وجود رسانه‌های مختلف حق را به نا‌حق تبدیل می‌کنند و باطل را حق جلوه می‌دهند.

وی ادامه داد: در این شرایط ابهام فعلی تمامی ارگان‌ها باید در جهت رشد فعالیت‌های خود تلاش‌های بسیاری را انجام دهند که انجام این تلاش‌ها که همگی در جهت ارتقاء خدمات رسنی به مردم است مستلزم ایجاد و انجام شرایط خاصی است.

سردار شرفی گفت: باید دین محوری و روحیه انظباطی را در بین افراد و نیروی‌های پلیس افزایش داد و آنان را به صورت هر چه بیشتر با آموزه‌های دینی آشنا ساخت تا با استفاده از آنان حفظ ارزش‌های دینی و نظامی به صورت صحیح انجام شود.

وی افزود: امروزه ادارات پلیس کار آمدی و قدرت تکنولوژی و فناوری بسیاری را پیدا کرده است و در همین راستا رویکرد پلیس از تهدید محوری به مردم محوری و جامعه محوری ارتقاء یافته است و مردم می‌توانند پلیس را در همه جا به عنوان دوست و همراه خود احساس کنند.

فرمانده کل نیروهای انتظامی آذربایجان غربی ، گفت: باید فرهنگ آموزش پذیری مردم را افزایش دهیم و قانون پذیری و توسعه فرهنگ عمومی را در جامعه نهادینه کنیم.