صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۲۴۹۶
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۸
منصوری آرانی:

گروه سیاسی: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه عربستان قصدی برای اعدام شیخ نمر ندارد، گفت: مقامات عربستانی می‌خواهند از این طریق جامعه شیعیان را اقناع کنند تا آنها به زندانی شدن این روحانی شیعی راضی شوند در حالی که خواست مسلمانان آزادی وی است.

عباسعلی منصوری آرانی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) درباره اهداف عربستان از انجام اقداماتی همچون صدور حکم اعدام برای شیخ نمر، روحانی شیعه این شیعه کشور و اظهارات ضد ایرانی سعود الفیصل، وزیرامور خارجه عربستان گفت: عربستان به خوبی می‌داند هرگونه اقدام عملی در رابطه با حکم اعدام شیخ نمر به شدت جامعه عربستان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و لذا مسلما قصدی برای اعدام ندارد اما سعی می‌کند با بیان حکم اعدام از آزادی زودهنگام شیخ نمر که حق وی است جلوگیری کند.

حکم اعدام شیخ نمر برای انحراف در فشارها برای آزادی وی است

وی ادامه دادند: مقامات عربستانی می‌خواهند از این طریق جامعه شیعیان را اقناع کنند تا آنها به زندانی شدن این روحانی شیعی راضی شوند. لذا این حکم ایجاد یک انحراف در فشارهای وارده برای آزادی شیخ نمر است تا حکم سیاسی اعدام را تبدیل به رضایت برای زندانی شدن وی کند.

منصوری اظهار کرد: این در حالی است که مسلمانان و به ویژه شیعیان خواهان آزادی ایشان هستند زیرا اقدامات شیخ نمر هیچ گونه دلیلی برای زندانی کردن وی نبوده است و مغایر حقوق اولیه شهروندی است.

نرسیدن به اهداف در سوریه و عراق؛ دلیل اصلی اظهارات ضد ایرانی سعودالفیصل

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه اظهارات ضد ایرانی وزیر امور خارجه عربستان در چنین شرایطی طبیعی است، گفت: عربستان طی یکی دو دهه گذشته در تحولات منطقه شکست‌های بزرگی متحمل شده است و در صحنه افغانستان، عراق و سوریه نتوانست به اهداف از پیش‌تعیین شده خود برسد.

منصوری عنوان کرد: از طرفی عربستان به دلیل جایگاهی که برای خود در جهان عرب متصور بود نتوانست از این جایگاه برای تغییر تحولات منطقه به نفع خود سود ببرد و میلیاردها دلار را که می‌توانست برای کاهش فقر در کشور خودش خرج کند و صرف آبادانی و عمران جامعه خود کند در مسیر برهم زدن ثبات و امنیت سایر کشورهای منطقه به کار گرفت.

وی افزود: اما نه تنها از اینگونه اقدامات نتیجه نگرفت بلکه جایگاهش در جهان اسلام متزلزل شد و روز به روز بر این تزلزل افزوده شده است و لذا با فرافکنی می‌خواهد شکست‌هایش در منطقه را توجیه کند و سعی می‌کند میدان‌ها و صحنه‌های انحرافی دیگری را پیش بکشد.

منصوری تأکید کرد: لذا اظهاراتی از قبیل اظهارات سعود الفیصل دور از ذهن نیست و جزئی از سناریویی است که معمولاشکست‌خوردگان از آن استفاده می‌کنند.

خویشتن‌داری ایران در مواجهه با این اظهارات کار مطلوبی بوده است

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس درباره اینکه با این‌گونه اقدامات عربستان، ایران باید چه مسیری را در نحوه تعامل با این کشور در پیش بگیرد، گفت: ارتباط با جهان اسلام جزو دکترین استراتژیک ما در سیاست خارجی است. طبیعی است که ما ضمن اینکه تلاش می‌کنیم روابطمان با کشورهای همسایه را بهبود و گسترش دهیم اما جزو غصه‌های جمهوری اسلامی نیز این مسئله است که بعضی از کشورهای اسلامی مواضعی اتخاذ می‌کنند که در مسیر کمک به صهیونیست‌ها و آمریکاست.

منصوری در پایان عنوان کرد: درعین حال به نظر من خویشتن‌داری ما در این زمینه کار مطلوبی است و باید همچنان سعی کنیم که روابط خود با کشورهای اسلامی را گسترش دهیم  زیرا هرگونه وحدت در جهان اسلام به ضرر صهیونیست‌هاست.