صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۲۹۶۰
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۷
معاون وزیر تعاون عنوان کرد:

گروه اقتصاد: کلانتری از وجود هفت برنامه برای تحول در بخش تعاون خبر داد و گفت: تمام ظرفیت‌های تعاون را باید کنار هم بگذاریم و هماهنگ حرکت کنیم تا به موفقیت برسیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از روابط عمومی اتاق تعاون، حمید کلانتری، معاون امور تعاون وزارت تعاون اظهار کرد: بخش تعاون، ظرفیت‌های استفاده نشده زیادی دارد و راهکارهای زیادی می‌تواند به پیش‌روی آن قرار گیرد تا بسیاری از سرمایه و درآمد شناسایی نشده دارد که باید شناسایی و بهره برداری شود.

وی با بیان اینکه ما متولیان بخش تعاون در کشور هستیم گفت: حرکت جدی بخش تعاون از هفته تعاون امسال آغاز شده است.

معاون امور تعاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه هفت "ت" تعاون فرصت خوبی برای معرفی اتاق تعاون و ظرفیت های آن است گفت: اتاق تعاون لازم است حوزه فعالیتی خود را گسترش دهد و در برنامه‌های هفت "ت" تعاون نقش پررنگ‌تری را ایفا کند.

وی در خصوص هفت برنامه‌ تحول بخش تعاون گفت: تعامل و همکاری وجه اشتراک این 7 برنامه است که با تلاش جمعی تعاونگران تحول بزرگی را در این بخش باید ایجاد کرد.

کلانتری گفت: رفع مشکلات "ترویج فرهنگ تعاون"، "توسعه مجموعه مدیریت تعاون" به ویژه در حوزه نظارتی و "توسعه و تحکیم تعاملات شبکه‌ای در تعاون" سه برنامه اول از برنامه تحول بخش تعاون است.

وی "توسعه همکاری بین‌بخشی" ، "تامین منابع مالی مشوق ها" ، " توسعه برند و بازار تعاونی" و "تعمیم نظارت در تعاونی‌ها" را چهار بند دیگر برنامه برشمرد و گفت: نکته مهم در اجرای این برنامه نوع نگاه به نحوه اجرای برنامه‌هاست.

وی افزود: تمام ظرفیت‌های تعاون از جمله نیروهای خوش فکر، بیمه، دانشگاه، صندوق، بانک را باید کنار هم بگذاریم و در راستای یک بردار هماهنگ حرکت کنیم تا به موفقیت برسیم.

کلانتری همچنین گفت: در بخش تعاون موفقیت های قابل توجهی وجود دارد که نشان دهنده حضور مدیران موفق در شرکت‌های تعاونی است.

وی تصریح کرد: تعاونی‌های با مدیران موفق از اشتغال خوبی بهره‌مند هستند و در شرایط تحریم کشور نسبت به واحد‌های خصوصی پایداری بیشتری دارند و اشتغال کمتری را از دست دادند.

وی با اشاره فعالیت‌ها اتاق تعاون گفت: هدف اصلی اتاق تعاون باید رشد بخش تعاون باشد و لازم است در انتخابات اتاق معیار‌های تخصص، تعهد، صداقت و روحیه همکاری را برای افراد کاندید مد نظر قررار دهیم.