صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۳۴۰۰
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۷

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: چهل‌و‌چهارمین دوره آموزشی حفظ ترتیبی مربیان شعب جامعةالقرآن الکریم به مدت یک هفته از سوم تا ۹ آبان‌‌ماه برگزار می‌شود.

پروانه کمالی، مدیر کل آموزش بانوان و خردسالان مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت جامعةالقرآن الکریم و اهل‌بیت(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این خبر گفت: چهل و چهارمین دوره آموزشی حفظ ترتیبی مربیان شعب جامعةالقرآن الکریم کشور از چهارم آبان‌ماه در مرکز تربیت مربی این مؤسسه در شهر مقدس قم آغاز شده است.

وی ادامه داد: این دوره که به مدت یک هفته برگزار می‌شود تا 9 آبان‌ماه ادامه دارد و با حضور50 نفر از بانوان علاقه‌مند از استان‌های مازندران شعبه‌های آمل، نوشهر، استان فارس شعبه‌های ارسنجان، کنارتخته، فیروزآباد و شیراز و استان البرز شعبه‌های محمدشهر، مهرشهر، انصار و باغستان برگزار می‌شود.

لزوم کلاس‌داری در شعب جامعةالقرآن به مدت 1 سال پس از قبولی در آزمون نهایی

کمالی اظهارکرد: همچنین این مربیان از استان‌های آذربایجان غربی شعبه الغدیر، استان همدان شعبه ازندریان، استان کرمان شعبه‌های رفسنجان، ابوذر، احمدی، انار، اختیارآباد، بم، شهر کرمان، رسالت، نوق دو و نوق سه و در استان مرکزی شعبه‌های شازند، اراک و استان سمنان شعبه‌های گرمسار، سمنان، ایوانکی و استان کردستان شعبه کامیاران و استان زنجان شعبه ‌زرین‌رود متقاضی حضور در این دوره‌ها هستند.

مدیر کل آموزش بانوان و خردسالان جامعةالقرآن الکریم با اشاره به سرفصل‌هایی که در این دوره برگزار می‌شود، بیان کرد: فنون و مهارت‌های تدریس بهار 1 و 2 با فاطمه‌سادات جواهریان، اصول و فنون تدریس قرآن زینب باقری، صوت و لحن اعظم بنی‌فاطمه، فنون و مهارت‌های عمومی کلاس‌داری و آشنایی با اشارات سوره‌ها با مربیگری صدیقه معارف‌وند، اخلاق مربیگری با مربیگری حجت‌الاسلام محمدحسین طباطبایی و رشته مهارت‌های بازی با مربیگری لطفیان و روان‌شنانسی کودک و نوجوان با مربیگری «آرشید» از سرفصل‌هایی است که طی یک هفته برگزاری این دوره آموزش داده می‌شود.

وی تصریح کرد: پس از اتمام دوره از شرکت‌کنندگان آزمون به عمل می‌آید و افرادی که حد نصاب لازم را دریافت کنند موظفند به مدت یک سال کلاس در شعبه‌های جامعةالقرآن داشته باشند و سپس گواهینامه برای آنان صادر می‌شود.