صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۶۵۴۴۰
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۰

گروه فعالیت‌های قرآنی: جلسه قرآن سیار «جعفر قدیانی» ویژه فارغ‌التحصیلان مجمع قرآنی بیت‌النور به صورت ماهانه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه آموزش قرآن جعفر قدیانی، قاری و مدرس قرآن کریم به صورت سیار، چهارشنبه آخر هر ماه به صورت سیار از ساعت 19:30 تا 22 در منزل هر یک از اعضا برگزار می‌شود.

قدیانی که حدود 32 است جلسه آموزش قرآن دارد. این کرسی قرآنی 10 سال است که به صورت ماهانه و ویژه فارغ‌التحصیلان مجمع قرآنی بیت‌النور در حال برپایی است.

همچنین طرح «جلسات خانوادگی آموزش قرآن» که به صورت هفتگی و یا هر دوهفته یکبار توسط فارغ التحصیلان و اعضای مجمع قرآنی بیت‌النور که  توانمندی آموزش قرآن را کسب کرده‌اند با هدف آشنایی تمامی اعضای خانواده با آموزه‌ها و ترجمه‌ قرآن و از سوی دیگر انجام صله‌ارحام در حال برگزاری است. همچنین این جلسه حدود شش تا هفت سال است، برگزار می‌شود.

جعفر قدیانی، مجمع آموزش قرآنی بیت‌النور را از سال 68 به صورت رسمی تأسیس و راه‌اندازی کرده‌ است، اما جلسات قرآن قدیانی از سال 60 به صورت هفتگی در رشته‌های روخوانی، روان‌خوانی، صوت و لحن و تجوید و تدبر در قرآن برگزار می‌شد. همچنین در اسفندماه هر سال مجمع عمومی‌بیت‌النور با حضور اعضا به همراه خانواده‌هایشان برگزار می‌شود.

قدیانی متولد سال 1344 از تاکستان است. وی از محضر اساتیدی چون‌ علی‌اکبر حنیفی، سیدمحسن خدام‌حسینی، مرحوم ابراهیم پورفرزیب(استاد مولایی) و مرحوم علی اربابی بهره گرفته است. این مدرس قرآن دارای مقام داخلی چون کسب رتبه ششم در مسابقات دانشجویی در سال 64 در رشته قرائت است.