به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به اصفهان، در حاشیه بیست و نهمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که این روزها در اصفهان در جریان است، نمایشگاهی با 27 غرفه در مجتمع فرهنگی ـ هنری فرشچیان دایر شده است که بازدیدکنندههای خاص خود را دارد.
در این نمایشگاه که تا روز پایانی پذیرای علاقهمندان به معارف ناب قرآنی خواهد بود، 27 غرفه از دستگاههای دانشگاهی و نیز نهادهای استانی حضور دارند که در آن دستاوردها، فعالیتها و آثار قرآنی خود را در معرض دید گذاشتهاند.
یکی از غرفههای این نمایشگاه که از لحاظ وسعت بزرگتر از سایر غرفهها است مربوط به دانشگاه پیام نور است که در آن فعالیتهای فرهنگی و قرآنی صورت گرفته در این دانشگاه در معرض دید علاقهمندان قرار گرفته است، چند نفر در داخل این غرفه که در جنب سالن شماره دو مجتمع فرهنگی و هنر فرشچیان قرار دارد، مشغول پاسخگویی به مراجعهکنندگان هستند.
علاوه بر غرفه دانشگاه پیام نور، دستگاهها و نهادهایی همچون بنیاد شهید، اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، بسیج هنرمندان، کانون مهدویت، دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه و مؤسسات قرآنی فعال در استان اصفهان نیز سعی کردهاند تا از فرصت به دست آمده استفاده کنند و دستاوردها و فعالیتهای قرآنی خود را در معرض دید قرار دهند.
یکی از غرفه های این نمایشگاه مربوط به دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم اصفهان است که فضای نسبتاً کمی را به خود اختصاص داده است، خانم میانسالی در داخل غرفه به هر مراجعهکننده چندین بروشور که در بین آنها آگهی پذیرش دانشجو و نیز اطلاعاتی در مورد این دانشگاه به چشم میخورد، میدهد و همراه با این بروشورها اطلاعاتی را از این دانشگاه نیز ارائه میدهد.
وی در مورد فعالیتهای این غرفه به خبرنگار ایکنا میگوید: در این غرفه فعالیتهای پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم عرضه شده و علاوه بر این اطلاعاتی در مورد فعالیت علمی، اردویی و نیز پذیرش دانشجو به مراجعهکنندگان داده میشود.
گلایه اصلی مسئول غرفه دانشگاه علوم ومعارف قرآن کریم از کمبود فضا برای ارائه دستاوردهای این دانشگاه است، وی در این مورد میافزاید: سالهای گذشته با توجه به بزرگتر بودن غرفه، خدمات بیشتری را در غرفه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم ارائه میکردیم که از جمله آن میتوان به ارائه مشاوره رایگان به مراجعهکنندگان اشاره کرد.
کمی این طرفتر و در غرفهای کوچک تعداد زیادی مجله بر روی هم چیده شده است و مرد میانسالی که با دستهایی در جیب و کلاهی بر سر خیلی زود به استقبال سرمای پائیزی اصفهان رفته است، سرپا ایستاده است تا اگر مراجعهکنندهای آمد، آماده پاسخگویی باشد.
مرد میانسال که خود را مسئول غرفه معرفی میکند، میگوید: این غرفه توسط مؤسسه قرآنی کوثر برپا شده است و در آن فصلنامه کوثر به بازدیدکنندگان عرضه میشود. فصلنامه کوثر اولین فصلنامه پژوهشی استان اصفهان است که توسط موسسه قرآنی کوثر انتشار یافته است.
وی میافزاید: تاکنون 50 شماره از این فصلنامه چاپ شده است و هر شماره بیش از 10 هزار نسخه تیراژ دارد. استقبال اساتید دانشگاهها از این غرفه خوب بوده است و اکثر اساتید و رؤسای دانشگاهها که به این غرفه سرزدهاند درخواست برپایی آن را در دانشگاه خود داشتهاند.
مسئول غرفه موسسه قرآنی کوثر قصد دارد تا بحث را به سمت مشکلات چاپ و فروش نشریات تخصصی در این حوزه ببرد که ورود چند بازدیدکننده مانع از این کار میشود تا فرصت بیشتری برای دیدن فیروزههای آسمانی حاصل شود.
در کنار غرفه مؤسسه قرآنی کوثر غرفه بنیاد شهید قرار دارد، در این غرفه نرمافزارهایی ارائه شده است که مربوط به قرآن در کلام شهدا است. همچنین نرمافزارهایی با عنوان «حجاب در کلام شهدا» نیز ارائه شده است. در این غرفه همچنین ماهنامه «یاران» عرضه شده است که با تخفیف 50 درصدی در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
یکی از غرفهها که کمی شلوغتر از بقیه است مربوط به موسسه «راسخون» است، یکی از فعالیتهای عرضه شده در این غرفه ارائه بازیها و نرم افزارهای قرآنی است. شلوغی بیش از حد غرفه باعث میشود تا مسئول غرفه و بازدیدکنندهها را به حال خودشان رها کنم و بازدید از این نمایشگاه را ادامه دهم.
نمایشگاه فیروزههای آسمانی صبح روز سهشنبه، 20 آبان ماه با حضور مسئولان دانشگاه پیام نور افتتاح شد و تا روز پایانی این مسابقات پذیرای علاقهمندان است.
در این نمایشگاه غرفههای دیگری نیز وجود دارد که از جمله آنها میتوان به غرفه تبیان، اداره کل اوقاف و امور خیریه، مرکز تحقیقات رایانهای حوزه علمیه قم و ... اشاره کرد.