صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۴۰۱۳
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۳

گروه بین‌‌الملل: دومین کنگره ملی قرآن الجزایر با موضوع بررسی تلاش علمای این کشور در زمینه خدمت به علوم قرآن کریم، فردا، ۲۷ آبان‌ماه، در ایالت «تندوف» الجزایر آغاز می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روزنامه «الخبر» چاپ الجزایر، این کنگره با حضور محمد عیسی، وزیر امور دینی و اوقاف الجزایر آغاز می‌شود و شماری از علما، اندیشمندان، قاریان و پژوهشگران قرآنی این کشور در این کنگره حضور دارند.
در این کنگره، سه تفسیر «ابن بادیس»، «الثّعالبی» و «الطفیش» که متعلق به علمای اباضیه است، مورد بحث قرار می‌گیرد.
این کنگره همچنین، فرصتی برای بررسی فعالیت‌ها علمای مالکی(یکی از شاخه‌های مذهب سُنّی) در زمینه خدمت به دین و قرآن در طول تاریخ است.
در حاشیه این کنگره همچنین، سخنرانی‌ها، سمینارها و محفل‌های قرآنی با حضور قاریان و اندیشمندان الجزایر در مساجد مختلف ایالت «تندوف» این کشور برگزار می‌شود.
اباضیه یا اباضی‌گری یکی از مذاهب اسلام است که از جریان خوارج نشئت گرفته‌ است. این فرقه از کهن‌ترین مذاهب اسلامی و تنها گروه باقی‌مانده از خوارج است، نام این مکتب از نام عبدالله بن اباض تمیمی، نخستین پیشوای آن گرفته شده‌ است.
اباضیه که منسوب به عبداللّه بن اباض‌اند؛ گروه معتدل از خوارج هستند که در شمال آفریقا و کشور عمان زندگی می‌کنند. آنان عقائد افراطی خوارج را تا حدی رد کرده و عقایدی شبیه به دیگر مسلمانان پیدا کرده‌اند؛ اگر چه اختلافات متعددی با عقاید دیگر مسلمانان دارند.