صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۷۴۱۹۸
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲

گروه اجتماعی: کارشناس ارتباطات اجتماعی وابستگی بیش از حد جوانان به شبکه‌های اجتماعی را موجب سرد شدن روابط خانوادگی دانست.

شیرزاد اصغری‌راد،‌ کارشناس ارتباطات در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی‌قرآنی(ایکنا) از آذربایجان غربی، در رابطه با تأثیر شبکه‌های اجتماعی و ارتباطات مجازی بر فرهنگ جامعه و ‌خانواده‌ها گفت: نسل جوان با توجه به طبیعت روحی و حس کنجکاوی که دارند علاقه‌مند هستند تا با افرادی در بیرون از محیط و محدوده زندگی خود آشنا شوند ولی در این بین شاید توجهی به تفاوت و بعضاً تضادهای فرهنگی موجود در بین خود و فرد مورد نظر نکنند.

اصغری‌راد با تأکید بر این نکته که نمی‌توان نسل جوان را از داشتن حس کنجکاوی نسبت به موقعیت‌های جدید منع کرد، افزود: باید با روش‌های مناسب تأثیرات منفی این تعاملات اجتماعی که به‌صورت مجازی شکل می‌گیرند را به نسل جوان گوشزد کرد.

وی افزود: جوانان ما متوجه باشند که ممکن است معیارهایی که برای مخاطب او در شبکه‌های اجتماعی از لحاظ فرهنگی ارزش محسوب شود،‌ ولی همان ارزش مورد نظر در جامعه و فرهنگ ما یک ضد ارزش محسوب شود.

کارشناس ارتباطات اجتماعی در پایان اظهار کرد:‌ بیشتر تعاملاتی که از طریق شبکه‌های اجتماعی حاصل می‌شوند مطابق با فرهنگ دینی ما مسلمانان نیستند و آثار مخرب این‌گونه ارتباطات را می‌توان امروزه در جدایی جوانان از آموزه‌های دینی مشاهده کرد.