صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۸۲۰۸۰۴
تاریخ انتشار : ۱۰ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۶

گروه انديشه و علم: به‌دنبال فراخوان مسئولان نمايشگاه بين‌المللی قرآن و با تلاش‌های مستمر رايزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ايران در آلمان، ميشائيل ماركس، استاد آكادمی علوم برلين ـ براندِنبورگ جهت شركت در اين نمايشگاه و معرفی آخرين تحقيقات عملی و پژوهشی پيرامون قرآن كريم با عنوان پروزه «كرپوس كرانيكوم» عازم كشورمان شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، دكتر ميشائيل ماركس، از دانشمندان جوان آلمانی و از اعضای مؤثر در گروه پروژه‌ی قرآنی «كرپوس كرانيكوم» است كه با خانم پروفسور دكتر «آنگليكا نويويرث» در دانشكده‌ی «سامی شناسی و عرب شناسی» از «دانشگاه آزاد برلين» (FU) همكاری دارد.
طرح قرآنی «كرپوس كرانيكوم» مشتمل بر دفاعی عالمانه و مستدل از تاريخ پيدايش قرآن كريم و كتابت آن است و پاسخگوی شبهات اشخاصی نظير «لوگسنبورگ» در خصوص تاريخ تدوين، الفباء و خط كلام الله مجيد است كه اخيرا نيز در آلمان و بعضی كشورها مناقشاتی را پديد آورده است.
از ديگر تحقيقات گروه قرآن‌پژوهان آلمانی پيرامون «نسخه قرآن صنعا» است كه از سوی يونسكو منتشر شده است. بر اساس اظهار نظرهای برخی از قرآن پژوهان كه دست اندركار ترميم «نسخه قرآن صنعا» هستند، اين نسخه دارای هفت مورد اختلاف با قرآن فعلی است. در حاليكه تحقيقات گروه قرآن‌پژوه آلمانی اين مسئله را بی‌اساس دانسته و اختلاف «نسخه صنعا» با قرآن فعلی را در حد اختلاف قرآن موجود در پاكستان با قرآنی كه در ليبی يا نيجريه در دست مردم است، می‌داند كه اين مسئله در نهايت قرآن را از اصالتش خارج نمی‌كند.
گفتنی است هفدهمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم در شامگاه يكشنبه 25 مرداد ماه با حضور انديشمندان، متفكران و جمعی از مديران ارشد كشور در شبستان اصلی مصلی امام خمينی (ره) افتتاح شد كه به مدت يك ماه ارائه كننده آخرين دستاوردها و تحقيقات قرآنی است.