صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۳۷۵۹
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۲
با تلاوت شرکت‌کنندگان مسابقات قرآن نزاجا؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: محفل انس با قرآن با تلاوت شرکت‌کنندگان سی‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن نزاجا، شب گذشته، ۹ آذرماه، در حرم شهدای گمنام شاهرود برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محفل انس با قرآن با تلاوت شرکت‌کنندگان سی‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن نزاجا و با حضور علاقه‌مندان، شب گذشته، 9 آذرماه، پس از اقامه نماز مغرب و عشا در حرم شهدای گمنام شاهرود برگزار شد.

این مراسم که پس از به اهتزار درآوردن پرچم حرم شهدای گمنام شاهرود و بازدید از نمایشگاهی که در راستای ترسیم صحنه عاشورا با عنوان «کربلا» جنب این حرم برپا شده بود آغاز شد، با تلاوت سرگرد هوشنگ سلیمی برپا شد.

در ادامه این مراسم امیرسرتیپ‌دو مجید زارع، فرماندهی قرارگاه عملیاتی لشکر 58 به خیر مقدم و بیان نکاتی پرداخت و در ادامه حجت‌الاسلام محمود ترابی، امام جمعه شاهرود به سخنرانی کوتاه پرداخت و از میزبانی قرارگاه عملیاتی لشکر 58 شاهرود برای مسابقات نیروی زمینی تشکر و قدردانی کرد.

سپس مداح نوجوان شاهرود، عبدالهادی قروقی به مدیحه‌سرایی پرداخت در ادامه سرتیپ‌دوم حسین ایران‌نژاد رتبه نخست رشته حفظ کل قرآن در این دوره از مسابقات به ارائه محفوظات قرآن کریم پرداخت که با تشویق حاضران جلسه روبرو شد. در ادامه سرباز وظیفه سالمی به تلاوت آیاتی از قرآن پرداخت.

این محفل معنوی با تلاوت نایبعلی عبدالهی از قاریان و داوران این نیرو، برگزاری مسابقه حضوری ویژه بانوان و آقایان و اعطای جوایز به برگزیدگان مسابقه، پایان یافت.