صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۴۴۲۹
تاریخ انتشار : ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۳
بر اساس مصوبه مجلس؛

گروه سیاسی: بر اساس یکی از بندهای ماده ۲۳ الحاقی دولت مکلف شد طرح جامع توسعه فضای فیزیکی حوزه‌های علمیه در سراسر کشور را به پیشنهاد مراکز مدیریت حوزه‌های علمیه به تصویب کمیسیون موضوع ماده ۳۲ این قانون برساند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در راستای در جریان بررسی طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت به موضوع توسعه حوزه‌های علمیه پرداختند.
در ماده الحاقی 23 این طرح آمده است: به منظور توسعه و پیشرفت حوزه‌های علمیه با رعایت معماری اسلامی و ایرانی در سراسر کشور اقدامات زیر صورت می‌پذیرد:
1- حداکثر ظرف شش‌ماه پس از تصویب این قانون طرح جامع توسعه فضای فیزیکی حوزه‌های علمیه در سراسر کشور بالاخص در مناطقی از کشور که فاقد حوزه بوده و امکان راه‌اندازی و توسعه آن وجود دارد، به پیشنهاد مراکز مدیریت حوزه‌های علمیه به تصویب کمیسیون موضوع ماده 32 این قانون می‌رسد. به منظور تأمین اعتبار احداث و توسعه فضاهای فیزیکی برنامه احداث مراکز و مدارس علمیه در قوانین بودجه سنواتی ذیل فصل آموزش در اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استانی و ملی و اعتبارات مورد نیاز پیش‌بینی شود.
2- دستگاه بهره‌بردار فضاهای احداثی مراکز مدیریت حوزه علمیه هستند که در موافقتنامه مربوطه درج می‌شود، زمین مورد نیاز این فضاها حسب طرح جامع مصوب دریافت خدمات شهری توسط دولت تأمین می‌شود.
3- فضای احداثی از پرداخت عوارض ساخت‌وساز (بروکف) و هزینه‌های مصرف و حق انشعاب آب، برق، گاز و فاضلاب معاف هستند. مجلس مقرر کرد حوزه‌های علمیه و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه از تسهیلات، مزایا و امکاناتی که برای مراکز آموزشی و پژوهشی تعیین شده یا می‌شود، برخوردار هستند.

ماده الحاقی 23 این طرح با 152 رأی موافق، 14 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 196 نماینده حاضر در صحن علنی مجلس تصویب شد.