صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۵۱۶۹
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۸
محمدیان خبر داد:

گروه حوزه‎های علمیه: رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش از همکاری ۵۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی و روحانیون فاضل در تالیف کتب درسی خبرداد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) حجت‎الاسلام والمسلمین محی الدین بهرام محمدیان، 13 آذر در دیدار با مراجع عظام تقلید با بیان این که از آغاز طرح تحول نظام آموزش و پرورش کتب درسی دست خوش تغییراتی شده‌اند، اظهار کرد: کتب درسی با رویکرد تربیت و تعلیم اسلامی و با هدف دستیابی به حیات طیبه تدوین می‌شوند.
وی با بیان این که به دنبال شکوفایی فطرت و ارتقای فکری، ایمانی، عملی، علمی و اخلاقی دانش آموزان هستیم، تصریح کرد: در این کتب به موضوعات شناخت خدا، خلق خدا، خلقت و ارتباط با انسان پرداخته شده است.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه آموزش و پروش در گذشته بیشتر حافظه‌محور بود، ابراز کرد: یازده حوزه نظیر مطالعات دینی و اسلامی، ریاضیات، بهداشت، تربیت بدنی، آموزش زبان خارجی، آداب و مهارت زندگی و فرهنگ هنر تمدن در کتب درسی پیش بینی شده است.  
وی تصریح کرد: در کتب درسی جدید به ارزش های انقلابی و ایثار و روحانیت بیشتر پرداخته شده است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان با بیان اینکه هرساله کتاب‌های درسی دوپایه تحصیلی تغییر می‌کنند، گفت: تاکنون کتب درسی پایه اول، دوم، سوم و چهارم به طور کامل تغییر کرده و پایه ششم و هفتم هشتم نیز یا تغییر یا غنی‌سازی شده است.
وی با اشاره به اینکه 1150 کتاب درسی با تیراژ 120 میلیونی انتشار یافته است، ابراز کرد: همچنین 35 مجله با 35 میلیون تیراژ منتشر شده است.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، تصریح کرد: در راستای تکامل مباحث آموزشی، فیلم ها و نرم افزارهای آموزشی تولید شده است.
حجت الاسلام والمسلمین محمدیان با بیان اینکه «انتشارات مدرسه» وابسته به وزارت آموزش و پرورش با شتاب بیشتری در سال‌های اخیر فعالیت داشته است، گفت: بخشی از مطالبی را که نمی‌توانیم در کتب درسی مطرح کنیم، در قالب کتب کمک آموزشی از طریق «انتشارات مدرسه» تدوین و در اختیار دانش آموزان قرار می‌گیرد.    
وی با اشاره به اینکه 500 تن از اعضای هیئت علمی و روحانیون فاضل به تألیف کتب درسی می‌پردازند، اظهار کرد: کتب درسی سه مرتبه مورد ارزشیابی قرار می‌گیرند و طی 5 سال با توجه به شرایط زمانی، اصلاح می‌شوند.
رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در راستای کیفیت و کمیت آموزشی گام بر می‌داریم، تصریح کرد: همچنین برای آشنایی با مفاهیم قرآنی گام‌هایی صورت گرفته است و برای تربیت قرآنی تلاش خواهیم کرد تا قرآن را مبنای کار درسی قرار دهیم.   
حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان با اشاره به اینکه مجموعه «چلچراغ» در راستای معرفی بزرگان دینی، شهدا و مفاخر علمی به دانش‌آموزان تدوین شده است، گفت: همچنین مجموعه 14 جلدی فرهنگ نامه قرآنی، 4 جلد فرهنگ نامه نهج البلاغه و یک جلد فرهنگ نامه صحیفه سجادیه انتشار یافته است.
وی در پایان از اقدام مرجعیت شیعه برای برگزاری کنگره خطر جریان‌های تکفیری تقدیر کرد و گفت: مرجعیت شیعه با این اقدام خود نشان داد که همچون گذشته از حریم و کیان دین دفاع می‌کند.