صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۷۰۶۸
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶:۴۲
طلایی تصریح کرد:

گروه مؤسسات قرآنی‌ مردم‌نهاد: رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی کشور در دوازدهمین جلسه این هیئت گفت: تصمیمات کارگروه‌های مجمع اخیر برای عملی شدن باید مورد کارشناسی دقیق قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دوازدهمین جلسه هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور با حضور مرتضی طلایی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی کشور، محمدحسین شایق، نایب رئیس هیئت مدیره، محمد بیستونی، منشی هیئت مدیره، حجت‌الاسلام سیدحسین کوششی، داوود محمودی، حجت‌الاسلام مهدی امیدیان، محمدجعفر خرمدل، علیرضا احمدی، بهروز کریم‌نژاد و بهبودی از اعضای این هیئت مدیره، روز گذشته، 17 آذرماه در محل این اتحادیه برگزار شد.

حجت‌الاسلام سیدحسین کوششی، مدیرعامل اتحادیه قرآنی کشور، در ابتدای این جلسه ضمن ارائه گزارش مجمع عمومی و فوق‌العاده این اتحادیه گفت: در این مجمع که ششم آذرماه در قم برگزار شد، پنج نماینده از استان‌های مختلف ضمن ارائه گزارش فعالیت‌های قرآنی انجام شده در آن استان به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

وی با اشاره به اینکه از مسئولان قرآنی استان خواسته شده است تا نظراتشان را در خصوص نحوه برپایی جلسات آینده مجمع اعلام کنند، اظهار کرد: در این مجمع از برخی استان‌ها با توجه به عملکرد مناسب تجلیل شد.

کوششی عنوان کرد: پس از تشکیل کارگروه‌ها در این مجمع، نمایندگان گزارش‌های لازم را ارائه دادند که در نهایت از برگزاری این کارگروه‌ها خروجی‌های قابل قبولی ارائه شد و در نظر است تا موارد ارائه شده، اولویت‌بندی شود و برای بررسی و تصویب نهایی تصمیمات در دستور کار هیئت مدیره اتحادیه قرآنی کشور قرار گیرد.

عملکرد کارگروه‌ها باید تبدیل به موضوع و مبحث کاری شود

در ادامه این جلسه، مرتضی طلایی، رئیس هیئت مدیره اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور تأکید کرد: نتایج فعالیت و تصمیمات کارگروه‌های مجمع برای عملی شدن باید در جلسات هیئت مدیره مورد کارشناسی دقیق قرار گیرد.

وی گفت: عملکرد کارگروه‌ها باید تبدیل به موضوع و مبحث کاری شود و سپس مورد بررسی قرار گیرد و همچنین برای پرداختن به موضوعات باید اولویت‌بندی صورت پذیرد. 

بیستونی، منشی هیئت مدیره نیز ضمن ارائه نظرات و پیشنهادات خود در رابطه با برگزاری مجامع و جلسات اتحادیه، اظهار کرد: در زمینه برگزاری مجامع لازم است برنامه‌ها از قبل در اختیار شرکت‌کنندگان در جلسه قرار داده شود تا همکاری بیشتر بین مدیران و مسئولان قرآنی در  زمینه انجام فعالیت‌های اجرایی وجود داشته باشد.

وی افزود: در رابطه با مدیریت، دو بحث کارآیی و اثربخشی وجود دارد که باید به هردو توجه شود و لازم است که مدیریت‌های ستادی با شرح وظایف مشخص تشکیل شود و از مسئولان بخواهیم که گزارش فعالیت‌های خود را ارائه دهند.

بیستونی بیان کرد: پس از تشکیل این ستاد، موضوعات مختلف باید در شورای مدیران مورد کارشناسی قرار گیرد، سپس برای اخذ تصمیمات نهایی در هیئت مدیره مطرح شود.

ضرورت برنامه‌ریزی برپایی مجمع عمومی اتحادیه از دوماه قبل

کریم نژاد،از اعضای هیئت مدیره نیز ضمن ارائه نظرات خود در رابطه با تشکیل کارگروه‌ها، عنوان کرد: در رابطه با تشکیل جلسات کارگروه‌ها باید از قبل محورهای بحث و گفت وگو تعیین شود و اطلاع‌رسانی صورت پذیرد و مصوبات این کارگروه‌ها نیز باید در جلسات هیئت مدیره مورد پیگیری قرار گیرد.

در ادامه حجت‌الاسلام شایق، از اعضای این هیئت مدیره با اشاره به اینکه در زمینه برگزاری مجمع، حجم وسیعی از امور مربوط به هماهنگی و برگزاری مجمع برعهده اتحادیه قرآنی کشور بود، گفت: با توجه به اینکه بعضی از فعالیت‌ها که در اتحادیه کشوری انجام می‌شود مانند برگزاری مجمع، امور مهمی است، لذا امور اتحادیه باید تقسیم‌بندی شود و هریک از اعضا باید مسئولیتی را بر عهده بگیرند و در واقع تیمی تشکیل داده شود و در زمینه انجام اموری مانند برگزاری مجمع از دو ماه قبل برنامه‌ریزی‌های لازم صورت پذیرد.

شایق پیشنهاد کرد: برخی از جلسات هیئت مدیره در استان‌ها برگزار شود تا اعضای هیئت مدیره در روند فعالیت‌های مؤسسات و خانه‌های قرآن در استان‌ها قرار گیرند.

سپس حجت‌الاسلام امیدیان، از اعضای هیئت مدیره با تأکید بر اینکه ضروری است تا اعضای هیئت مدیره از برنامه‌های مجمع مطلع باشند، گفت:باید نظام نامه برای جلسات وجود داشته باشد و دو یا سه نفر در هر جلسه، نطق پیش از دستور داشته باشند.