صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۷۴۴۹
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴:۵۲
جلسه طرح جامع تعمیق فرهنگ اقامه نماز/2

گروه جامعه: مشاور امور قرآنی، توسعه فرهنگ اقامه نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش گفت: وقتی دغدغه نماز، اولویت اول مدیران مدرسه نمی‌شود، چه انتظاری می‌توانیم داشته باشیم؛ مسئولان باید پای این کار بایستند و با اولویت کار کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، جلسه طرح جامع تقویت و تعمیق فرهنگ اقامه نماز در مراکز آموزشی و تربیتی امروز چهارشنبه 19 آذرماه با حضور حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش و دبیران ستاد اقامه نماز حوزه ستادی در آموزش و پرورش منطقه یک تهران برگزار شد.
حجت‌الاسلام والمسلمین سیدجواد بهشتی، مشاور امور قرآنی، توسعه فرهنگ اقامه نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش در این نشست اظهار کرد: شتاب در نماز باید صورت بگیرد و حتی باید حد ویژه‌ای برای نماز قائل شویم تا جایی‌که پرشتاب‌تر از بقیه کارها باشد. متأسفانه امروزه ما شاهد شتابی در نماز مردم نیستیم.
وی افزود: وقت نماز باید چنین حالت پرشتابی را در مردم شاهد باشیم. همچنین برنامه‌های نماز هم شتابی ویژه می‌طلبد و حتی اذان هم به نوعی تبلیغات نماز است که باید در هر وعده نسبت به آن اهمیت دهیم.
مشاور امور قرآنی، توسعه فرهنگ اقامه نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: نگاه‌مان به نماز باید عمیق‌تر از رکوع و سجده باشد چرا که همه اسلام با آن حجمش بر ستون نماز استوار است. همچنین اگر نمازمان مورد قبول باشد همه اعمال‌مان پذیرفته می‌شود.
وی بیان کرد: آخرین جمله پیامبراعظم(ص) هم درباره نماز بود. نگرانی ایشان درباره نخواندن نماز و یا ترک نماز نبود بلکه بیشترین دغدغه‌ این پیامبر سبک شمردن نماز مردم بود. بنابراین باید به نماز اهمیت دهیم، به گونه‌ای که در جایگاه و شأن واقعی‌اش باشد.
حجت‌الاسلام بهشتی اظهار کرد: وقتی دغدغه نماز، اولویت اول مدیران مدرسه نمی‌شود، چه انتظاری می‌توانیم داشته باشیم. مسئولان باید پای این کار بایستند و پرشتاب، مداوم و با اولویت کار کنند.
وی افزود: شش مرتبه در اذان کلمه «حی» آماده است یعنی بشتاب. بنابراین باید برای نماز و ترویج آن بشتابیم.
مشاور امور قرآنی، توسعه فرهنگ اقامه نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: ما باید یک فایل ویژه برای نماز ایجاد کنیم و کارهای‌مان را در آن به ثبت برسانیم. امیدواریم این حساب ویژه در روز قیامت به فریادمان برسد.
وی بیان کرد: اصرار حضرت امام حسین(ع) بر نماز بود و حتی در ظهر عاشورا به نماز ایستادند. همچنین خداوند در آیه 102 سوره نساء بر نماز تأکید بسیاری داشته‌اند.
حجت‌الاسلام بهشتی اظهار کرد: ما در مدرسه موظف به برگزاری نماز جماعت هستیم. باید از این فرصت‌ها استفاده کنیم تا بتوانیم تأثیر بسزایی در میان دانش‌آموزان داشته باشیم.