صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۲۵۵۷۱
تاریخ انتشار : ۰۳ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تفسیر نهج‌البلاغه در مؤسسه مائده‌های آسمانی مرودشت استان فارس در حال برگزاری است.

محمدعلی کشاورزی، مدیر مؤسسه مائده‌های آسمانی مرودشت فارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: دوره تفسیر نهج‌البلاغه با حضور حدود 25 نفر از آقایان و بانوان بالای 15 سال در حال برگزاری است.

وی با اشاره به اینکه هفته آینده ترم پاییز این مؤسسه به اتمام می‌رسد، عنوان کرد: همچنین کلاس حفظ قرآن کریم با حضور حدود شش نفر تشکیل شده است و طبق برنامه‌ریزی مقرر شده است تا حفظ پنج جزء انتهایی قرآن تا پایان امسال به اتمام برسد.

کشاورزی بیان کرد: دوره مفاهیم نیز با حضور 22 نفر از بانوان و 17 نفر از آقایان و احکام ویژه پسران نیز با شرکت حدود 23 نفر و احکام ویژه دختران نیز با همراهی 32 نفر برپا شده است.

مدیر مؤسسه مائده‌های آسمانی مرودشت با اشاره به برگزاری آزمون پایان ترم پاییز در هفته آینده، تصریح کرد: امتحان تمامی کلاس‌ها در دو بخش شفاهی و کتبی از ششم تا 11 دی‌ماه در مؤسسه برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طول مدت دوره‌های سه ماهه است، عنوان کرد: پس از اخذ آزمون به افرادی که حد نصاب لازم را بدست آوردند گواهینامه اعطا می‌شود.