صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۷۰۹۰۹
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۳
نفر دوم رشته قرائت مسابقات دانشجویان:

گروه بین الملل: «محمود کمال الدین النجار»، قاری مصری و نفر دوم رشته قرائت پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان گفت: من تمامی تلاش خود را برای کسب رتبه نخست قرائت انجام دادم، اما قاری ایرانی تلاوت زیبایی در مرحله نهایی مسابقات ارئه داد.

«محمود کمال الدین النجار»،  نماینده مصر در رشته قرائت ‌پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمانان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: من تمام تلاش خود را برای کسب رتبه نخست رشته قرائت انجام دادم.
وی که برای نخستین بار در مسابقات بین‌المللی قرآن شرکت می‌کند، گفت: وحید خزایی، قاری ایرانی  در این مسابقات قرائت زیبایی ارائه داد و در کل سطح شرکت‌کنندگان در رشته قرائت بالا بود، اما  برخی متسابقین به  تمرین، ممارست و تلاش بیشتری نیاز داشتند.
وی با اذعان به سطح بالای قرائت قاریان ایرانی گفت: باید بپذیریم که هنوز قاریان مصری قوی‌تر از قراء سایر کشورها هستند.
النجار، حضور و سخنرانی رئیس جمهور در مراسم  افتتاحیه این مسابقات و سازماندهی و اجرای دقیق این رقابت‌های قرآنی و برنامه‌های جانبی آن را بیانگر اهتمام ویژه مسئولان ایرانی به مسابقات بین‌‎المللی قرآن دانشجویان مسلمان دانست.
وی از برنامه های حاشیه‌ای مسابقات ابراز رضایت کرد و گفت: در مدت حضور در ایران برای شرکت در مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان از موزه‌ها، اماکن تاریخی، هنری و برخی مؤسسات و مراکز قرآنی ایران بازدید کردیم که برای من بسیار جذاب و خاطره‌انگیز بود.
محمود کمال الدین النجار در ادامه برخورد مردم ایران با قاریان و حافظان شرکت‌کننده در مسابقات را بسیار خوب ارزیابی کرد و گفت: جوانان ایرانی بسیار با ادب و خوش برخورد هستند.
نماینده مصر در رشته قرائت در ‌پایان، اجرای برنامه‌های دینی و قرآنی در کشورهای اسلامی و اهتمام به قرآن و نشر فرهنگ قرآنی میان جوانان را از راه‌های مهم برای مقابله با چالش‌های معاصر جهان اسلام به ویژه افکار و اندیشه‌های افراطی دانست.