صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۷۲۲۳۷
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۳

گروه فعالیت‌های قرآنی: دومین جلسه سازمان‌ها و نهاد‌های کارگری کشور برای هماهنگی فعالیت‌های قرآنی، عصر امروز، ۱۵ دی‌‌ماه در دارالقرآن خانه کاگر برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی دارالقرآن خانه کارگر، دومین جلسه شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت جامعه کارگری با حضور نمایندگان سازمان‌ها و نهادها، امروز، 15 دی‌ماه، در دبیرخانه این شورا واقع در دارالقرآن خانه کارگر برگزار می‌شود.

این جلسه که از ساعت 14 تا 15 در اتاق جلسات این دارالقرآن تشکیل می‌شود، پیرو موافقت‌نامه فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی با هدف تشکیل یک نهاد قانونی ذیل شورای توسعه فرهنگ قرآنی تشکیل می‌شود.

همچنین مقرر شده است در این جلسه نمایندگان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان تأمین اجتماعی، سازمان بهزیستی، سازمان فنی و حرفه‌ای، کانون عالی شوراهای اسلامی کار، کانون عالی انجمن‌های اسلامی کارخانجات، اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری، دارالقرآن خانه کارگر، سازمان اوقاف و امور خیریه و نیز برخی نمایندگان از واحدهای بزرگ صنعتی کشور در دبیرخانه این شورا حضور یابند.

در این جلسه سازمان بهزیستی کشور و شرکت ایران‌خودرو گزارشی از فعالیت‌های قرآنی خود ارائه می‌کنند.

یادآور می‌شود، دارالقرآن خانه کارگر در خیابان جمهوری، خیابان اردیبهشت جنوبی، نبش کوچه شهید حقیقت بیان، پلاک 32 واقع شده است.